Yargı dizisi Laçin kimdir, nerede? Yargı dizisi Laçin’i Nilgün Türksever canlandırıyor! Nilgün Türksever kaç yaşında?

longbow

Global Mod
Global Mod
Yargı dizisi Laçin kimdir, nerede? Yargı dizisi Laçin’i Nilgün Türksever canlandırıyor! Nilgün Türksever kaç yaşında?25.09.2022 18:26 Son Güncelleme: 25.09.2022 18:30


Yargı dizisi oyuncuları ve karakterleri araştırılıyor. Yargı dizisinde Laçin karakteri yapacağı tercihle gündem olacak. Peki ama Engin’in annesi Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında?

Yargı Laçin kimdir?

Yargı dizisinde Laçin, Yekta’nın karısıdır. Engin’in annesi olan Laçin’in suçu itiraf yazar etmemesi merak uyandırdı. Laçin; Yekta’nın eşi, Engin’in annesidir. Aristokrat, zengin tek yabancı gelmesine ve Yekta’nın ona sağladığı gösterişli yaşama rağmen idealist tavrından vazgeçmemiştir. Bir mevki okulunda kimya öğretmenliği yapmaktadır. Oğlu ve kocası arasındaki sürekli mücadelenin içinde savrulmaktan yorgundur.


Yargı dizisi Cüneyt kimdir? Cüneyt’i Hakan Dinçkol kaç yaşında? Hakan Dinçkol instagram!


Laçin ne söylemek?


Farklı anlamları ile beraberce Laçin ismi kız ve erkek aile için Türkiye’dahi sevilen adlardan biridir.

– Bir tuhaf şahin
– Sarp ve yalçın
– Şiddetli

Keskin ve güçlü anlamları ile beraberce kız ve erkek aile için kullanılabilecek kıymetli esame içerisinde geliyor. Özellikle farklı tek isim arayanlar ve özgün yapıya sahip adları takip edenler ebeveynler için önemli tek isimdir.

Nilgün Türksever kimdir?

1977 yılında Bursa ‘bile doğdu. İlk ve orta öğretimini Bursa ‘bile tamamladı. 1998 yılında Bursa Kültür ve Sanat Turizm Vakfı Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı.

2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünü kazandı.

2005 yılında Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı.

Şehir tiyatrosu tarafından plânlı kurslarda boşgur olarak görev öncü. Eğitim çalışmalarını farklı yaş gruplarına yönelik Yaratıcı Drama çalışmaları ile sürdürmektedir. 2006 – 2007 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyuncu olarak görev almaktadır.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.