Yargı bu akşam var mı, bugün Yargı neden yok? Yargı dizisi 5 Şubat 2023 saat kaçta başlıyor? Yargı hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?

longbow

Global Mod
Global Mod
Yargı bu akşam var mı, bugün Yargı neden yok? Yargı dizisi 5 Şubat 2023 saat kaçta başlıyor? Yargı hangi kanalda, ne zaman yayınlanıyor?05.02.2023 19:59 Son Güncelleme: 05.02.2023 20:02


Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı Yargı dizisinin ilk tanıtımı uyanıklık çekti. Peki ama Yargı hangi gün, saat kaçta başlıyor?

Yargı ne zaman, hangi gün?

“Yargı” dizisi 19 Eylül Pazar saat 20.00’dahi KANAL D izleyicisiyle buluştu. Yargı dizisinin yeni bölümü yerde gece ekranda yer alıyor.

YARGI BİTTİ Mİ? YARGI BU AKŞAM NEDEN YOK?


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.