Sven Hannawald, kayak atlamada sahtekarlık skandalından sonra öfkeleniyor: “Savaş Würgerri”

fator

New member
Röportajda uzman
Sven Hannawald, kayak atlamada sahtekarlık skandalından sonra öfkeleniyor: “Savaş Würgerri”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Trondheim'daki Dünya Kupası'ndaki Norveç ekibinin etrafındaki takım elbise çıtasından sonra Sven Hannawald yakayı patlatıyor. Four -Hill turunun eski galibi titiz sonuçlar talep ediyor.

Alman kayak atlama efsanesi Sven Hannawald, Trondheim'daki Dünya Kupası'ndaki takım skandalıdan sonra sporundan endişe ediyor. “En kötü kabusumda bunun geleceğini düşünmezdim.

Anonim olarak filme alınan ve yayınlanan Haberlar, Cumartesi gününden beri kayak atlamasında büyük bir heyecan yaratıyor. Hareketli görüntülerde, baş antrenör Magnus Brevig'in huzurunda Norveç takımının rekabet davalarını kabul edilemez bir şekilde nasıl işlediğini görebilirsiniz. Spor Direktörü Jan Erik Aalbu Pazar günü düzenlediğin bir basın toplantısında derneğin bilerek iki davayı aldattığını itiraf etti.

50 yaşındaki Hannawald, Cumartesi günü unutulmaz Dünya Kupası'ndan çok önce usulsüzlüklerden şüphelenmişti. Mevcut durumun hile yapmaya zorlandığını söylemişti. ARD'nin ortak müdürü olarak yaptığı çalışmada, eski dört-Hill Tour turu defalarca çarpıcı takımlara işaret edildi. Marius Lindvik ve Johann André Forfang, manipülasyona uygun olarak Cumartesi günü diskalifiye edildi. Şimdiye kadar diğer sonuçlarınız var.

Hannawald Lindvik ve Forfang'ı eleştiriyor

Lindvik ve Forfang, manipülasyonlardan hiçbir şey bilmediklerini söylemişlerdi. Forfang'dan bir yazı ile ilgili olarak, Sport.de ve RTL/NTV'deki bir röportajda üçüncü sette okumak zorunda olduğunu söyledi, çünkü gagging nedeniyle tuvalete gitmem gerekiyor.

En hassas sporlardan birindeki bir jumper, bir takım elbisenin sert hissettiğini fark etmiyor mu? “O zaman neler olduğunu bilmiyorum. Etkilenen insanlar ondan öğrenmiyorlar, aktif jumperlar bir yerde alay ediyorlar. Bir cesaret göstermeye başlıyorlar: 'Bu konuda hiçbir şey bilmiyordum ve koç bunu bilgim olmadan yaptı'. Rab'bin önünde bir saçmalık!

MKLE / DPA / N-TV