Stefan Kuntz: Yumruğu yedik, nakavt olmadık

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Stefan Kuntz: Yumruğu yedik, nakavt olmadıkYaşanan sakatlıkların akabinde yeni yüzlerin takıma karışma olduğunu tamlayan Stefan Kuntz, “Burada Faroe Adaları Teknik Direktörü Teknik Direktörü bizim takımımızla ilgili gelişmelerden haberdar olmuş. Savunma oyuncularımızla ilgili yaşadığımız sakatlık problemini biliyor, bunu görmüş. Bununla ilgili değerlendirmesini mutlaka yapmıştır. Bugünkü antrenmanda Ozan’ın bizimle olup, olmayacağını göreceğiz. Yeni oyuncularımız var aramızda. Cenk geldi, henüz önce bizimle beraberce olmuştu. Ravil bizim için yeni. Ümit Milli Takım’bile oynadığı için dahi bizim nasıl oynadığımızı biliyor. Ben oyuncularıma güveniyorum. Haziran ayındaki maçlarla karşılaştırdığımız zaman sakatların tamamı neredeyse 11’açınık yaklaştı. Ama bunun bize etkisi olmayacağını düşünüyorum. Yarın iyi tek oyun çıkartarak amacımıza ulaşmak ve iyi tek galibiyet örtmek istiyoruz. Genel kıymetlendirme konusunu bile yarın maçtan sonra yapmak istiyorum. Bu maçı bile hesaba katarak kıymetlendirme yapmak henüz gerçek olacak” ifadelerini kullandı.

“YÜZÜMÜZE YUMRUĞU YEDİK, NAKAVT OLMADIK”


3 noktada mükemmel olmadıklarını ve takıma bunu yapılan toplantılarda aktardıkların söyleyen Kuntz, “Aslında ilginç tabi az gün geriye gidiyorsunuz. Daha bile geriye gitseniz henüz olumlu şeyler göreceksiniz. Siz henüz farklı tek skorun olduğu güne gitmeyi tercih ettiniz. Anlık karar veriyoruz. Vermiş olduğumuz kararlarda en iyisini verdiğimizi düşünüyoruz. Aynaya bakıyoruz. Ben dahi teknik ekipteki arkadaşlarım bile öyle. Daha iyi mümkün olumsuzlama diyoruz. Maçtan sonra bile söylediğim gibi yerde aldığımız skor, yumrukoyunu maçı benzetmesi yapacak olursak yüzümüze yumruğu yedik, nakavt olmadık. Oyuncularımızla tek kez henüz tahlil yaptık. 3 noktada mükemmel olmadığımızı söyledik. Bu noktada Lüksemburg maçını kapatıp, yerde konuyu önümüzdeki karşılaşmaya odaklanmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“YARIN İYİ BİR SKOR ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM, MAÇI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM”

Yarın sahadan iyi tek skorla ayrılacaklarını ifade fail Alman teknik eş, “Lüksemburg karşılaşmasıyla ilgili soruları tabii ki soracaksınız. Ben eleştiriye açığım zaten. Ben orada şaka yaptım. Maçtaki şartları anlatalım. Ozan maçtan az saat önce oynayamayacağını belirtti. Merih maçtan tek gün önce oynayamayacak merkezde olduğunu söyledi. Çağlar, ilk 15 an içinde sakatlandı. Bahsettiğimiz kişiler, Avrupa’nın üst seviye savunma oyuncuları. Bunlar yaşanınca Tolga’yı oynamaya alışkan olmadığı tek bölgeye benzemek zorunda kaldık. Orkun’un karın kasıyla ilgili, Enes’in hamstringi, Cengiz’in ikinci sarı kartı görüp cezalı duruma düşüşü. Böylece 6 oyuncu devre dışı kalmış oldu. Daha önceki sakatlarımızla beraberce 11. Bu kolay tek şey olumsuzlama. Bu şartlar altında beraberlik oldu niteleyerek memnunum ifadesini kullandım. Burada analimizi yaptığımızda, saçta oyuncularımdan eminim. Pozitif tek noktadayım. Yarın iyi tek skor alacağımızı düşünüyorum, maçı 4 gözle bekliyorum” dedi.

“HEDEFİM TABİİ Kİ KAZANMAK”

Hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen Kuntz, “Tabii ki rakibe saygımız var. Ancak tığ burada kazanmak istiyoruz. Faroe Adaları bile mutlaka tek şeyler yapıp, Lüksemburg ile ilgili skor örtmek isteyecektir. Benim hedefim tabii ki kazanmak” niteleyerek konuştu.

İRFAN CAN KAHVECİ: SON MAÇIMIZDA BURDAN KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ

Lüksemburg karşısında yaşanan puan kaybının akabinde sayı üzüldüklerini ifade fail İrfan Can Kahveci, “Maçtan sonra sayı üzüldük. Aslında her maça tıpkısı konsantre ile kazanmak için çıkıyoruz. Maçın akabinde tahlil toplantısında hocamız hatalarımızı gösterdi, gördük ve öğüt çıkardık. İnşallah son maçımızda buradan kazanarak benzemek istiyoruz” niteleyerek konuştu.

Yarın karşılaşmanın sentetik çimde oynanacak olması yönünde gelen tek soru üzerine İrfan Can Kahveci, “Daha önce dahi sentetik sahalarda oynadık. Bizi sayı etkileyecek tek hâl olduğunu düşünmüyorum. Sadece maçtan sonra biraz ağrılar oluyor. Biz her türlü şarta, etkene hazırız. İnşallah yarın menfaat son maçımızı güzel şekilde bitiririz” ifadelerini kullandı.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.