Sonbahara uyum sağlamanın yolları – Sağlık Haberleri

fator

New member
Sonbahara uyum sağlamanın yolları – Sağlık HaberleriUzman Psikolog Selin Karabulut Hızlan, özellikle yetişkin şehirlerde sonbahar mevsimine uyum sağlamak için tavsiyelerde bulundu:

– Şehirde etkin benzinli insan olmak maalesef zaman problemini yanında getiriyor. Zamanı iyi planlamak, hafta sonlarını ve akşamları henüz verimli geçirmek önem kazanıyor. Dans, yabancı gönül, enstrüman ve türlü eğitimler gibi sistemli katılabileceğimiz aktiviteler edinmek iyi fikir olabilir.
– Kalabalıkla başınız dertte ise kalabalık olmayan ortamlar tercih edilebilir. Alışverişe sabah saatlerinde gitmek, henüz rengi kalabalık olan toplu taşıma araçlarını tercih etmek, trafikten uzak çalışmamak ve online ilişki yapmak tercih edilebilir. – Klişe eğlencelerden, klişe mekanlardan uzak durup kendi zevk ve tercihlerimize göre tercihler yapmak iyi gelebilir. Popüler mekanlara gitmek yerine tarzımıza uygun yeni yerler keşfetmek iyi gelebilir.
– Bu kış şu kitapları okuyacağım, şu projeye ağırbaşlılık vereceğim, spor yapacağım gibi hedefler koymak keyifli olabilir.
– Okulların açılmasıyla beraberce başlayacak olan okul hazırlıkları, ilişki, çocukları yeni döneme hazırlama bile Eylül ayının vazgeçilmez klasikleri arasında.
– Özellikle İstanbul başdu olmak üzere kalabalık şehirlerde hayat her geçen yıl henüz bile zorlaşıyor. Sonbaharla beraberce yaz tatili sonrasına, yeni döneme uyum için özellikle bütçe masrafları mümkünse önceden planlanabilir.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.