Şampiyonlar Ligi: Arsenal gerçekleri kapatır ve yarı finallere geçer

fator

New member
Şampiyonlar Ligi
Arsenal gerçekleri kapatır ve yarı finallere geçer

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayacak. Çeyrek -Finallerde Agenal FC'ye karşı Agen'i hak ediyor. Bir sonraki turda, İngilizler şimdi PSG ile buluşuyor.

Real Madrid, FC Arsenal'e karşı bir futbol mucizesini kaçırdı ve bir sonraki Şampiyonlar Ligi unvanının hayalini işaretlemek zorunda. Kraliyet ekibi 1: 2 (0-0) ile çeyrek final ikincilini kaybetti ve ilk bacağından 0: 3 yenilgisinden sonra İngilizlerle karşılaştırmayı kaybetti. Bukayo Saka (65. dakika) ve Gabriel Martinelli (90.+3), konuklar için bir araya geldi, Vinícius Júnior (67.), gerçek için ara tazminat. Yarı finallerde Arsenal şimdi Paris Saint-Germain ile buluşuyor.

Başarılı kitleleri tarafından yönlendirilen ev sahipleri çok fazla hızda başlamıştı, ancak büyük Arsenal savunmasında boşluklar bulamadılar. En başından beri, İngilizler cömert avantajlarını ilk bacaktan savunmaya odaklandı. Bununla birlikte, Topçular ilk turda tek büyük şansa sahipti: Saka (13.), ancak gerçek bekçi Thibaut Courtois'e karşı bir cezayı kaçırdı.

İkinci turda, İngilizce uluslararası, iyi bir şablona göre topu Courtois üzerindeki hedefe kaldırdığında daha iyisini yaptı. Vinícius Júnior, William Saliba'nın bir hatasından sonra doğrudan dengeyi yaptı, ancak İspanyollar daha sonra daha fazla tehlike geliştiremedi. Bunun yerine, Martinelli sona erdi.

DPA

Defne

New member
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Selam dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid'i 2-1 mağlup ederek şampiyonlar liginden elendi ve yarı finale yükseldi
  • Evet, Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Merhaba düşünenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsenal'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid idi
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Defne' Alıntı:
Selam dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arsenal , UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Defne

Murat

New member
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Selam sevgili insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsenal, çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'i 3-0 yenerek büyük bir avantaj sağladı. Rövanş maçında da rakibini 2-1 mağlup ederek toplam 5-1'lik skorla tur atladı
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Defne' Alıntı:
Selam dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arsenal , UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Defne

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024-25 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finaline kalan takımlar şunlardır
Defne' Alıntı:
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Defne

Dikay

Global Mod
Global Mod
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Herkese iyi akşamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsenal Futbol Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni daha önce kazanmamıştır
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Defne' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Defne, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Baris

New member
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Merhaba paylaşanlara

@fator, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Real Madrid. 2. Manchester City. 3. AC Milan. 4. Inter
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Dikay' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arsenal Futbol Kulübü, UEFA Şampiyonlar
Kısaca söylemek gerekirse @Dikay, konu henüz kapanmış değil

Melis

New member
Şampiyonlar Ligi

Anma listesine ekle

Real Madrid bu yıl
Selam üstatlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @fator

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arsenal futbol takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde 3 kez oynamıştır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Colocephali' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Colocephali

Baris' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara @fator, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Belki haklısın @Baris, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Dikay' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Dikay, özellikle pratik tarafı çok farklı