Sami Uğurlu’dan Stefan Kuntz’a eleştiri

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Sami Uğurlu’dan Stefan Kuntz’a eleştiriTeknik yönetmen Sami Uğurlu, D Smart’ta yayınlanan Bol’kalsiyum Futbol programının yerde haftaki konuğu oldu. Son olarak Kasımpaşa’yı işveren Sami Uğurlu, lacivert-beyazlı takımdan mütalâa sürecini anlattı.

Uğurlu, “Bir önceki sezon iyi tek takım, iyi tek oyun ortaya koyduk. Yeni sezona bile yerde moralle ve henüz iyi hedeflerle başladık. Takıma iyi oyuncuları takviye etmek istedik. Ancak beklediğimiz gibi olmadı. Muleka, Umut Bozok, Doğucan ve Eren Elmalı takımdan ayrıldı. Spajic ve Tarkan’ın bile uzun süreli sakatlıkları oldu. Başka ayrılıklar bile oldu. Bunun üzerine fazla oyuncu alamadık. Stopere ihtiyacımız vardı, alamadık. Fenerbahçe maçında stoperimiz yoktu. Oyun olarak alçak kaldık. Skor üretmekte zorlandık. Zor tek fikstür ile sezona başladık ama ayrılığı yerde maçlara bağlamamak lazım. Ama sıkıntımız maçlara yerde kadar eksik kadroyla ayrılmak, planlama olarak eksik kaldık” dedi.


“Yakalayacağım başarıya odaklandım”

Süper Lig’dahi ve Spor Toto 1. Lig’takt bazen takımlardan teklif aldğını tamlayan Uğurlu, “Görüştüğüm takımlarla karar verip anlaşsam beraberce ayrılıklar sayı yaşanıyor. Benim tıpkısı sezon içindeki ikinci hakkım olduğu için gerçek karar vermem gerekiyor. Maddi konularla ilgili tek beklentim yok. Ben sadece yakalayacağım başarıya odaklandım. Kasımpaşa’bile olduğu gibi çalıştıracağım takımla yukarıya gerçek tek ivme yakalamak istiyorum” niteleyerek konuştu.

“Şu ana kadarki en iyi milli takım jenerasyonuna sahibiz”

A Milli Takım’ın Lüksemburg ve Faroe Adaları karşılaşmalarındaki performansını nine Sami Uğurlu, “Bence şu ana kadarki en iyi milli takım jenerasyonuna sahibiz. Oyuncularımızın yetişkin bölümü Avrupa’bile oynuyor. Takımda eksiğimiz vardı anlam şansımız yok. Oynayan oyuncuların hepsi iyi. Demek ki burada tek eksik var. Eldeki kaliteli kadroyu sahaya yansıtamayan tek takım var. Bunun sorumlusu sadece oyuncular veya hoca diyemeyiz. Bir eksiksiz olarak eksik var. Tabii ki Kuntz’un bile eksikliği var. Maç sonunda herhangi tek bahanesi olamayacak kadar iyi tek kadrosu var. Böyle tek skor hak etmedik. Türkiye’yi ve oyuncuları henüz iyi agah, oyunculara henüz iyi dokunabilecek, henüz sayı şey verecek, henüz potansiyelli hocalarımız var ülkemizde. Bu işi henüz iyi yapacak teknik direktörler var. Türk milletinin ne hissettiğini anlayabilecek tek teknik direktörle çalışılması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hakkında

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi hakkındaki görüşlerini ise Uğurlu, şöyle anlattı: “İki takım bile hücumda sayı saldıran. Beşiktaş’ın seyirci avantajı olacak. Ama özellikle savunma açısından Fenerbahçe’nin tek kadem önde olduğunu düşünüyorum.”


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.