Mustafa Dalcı: Bir penaltı ile mağlup olduk

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Mustafa Dalcı: Bir penaltı ile mağlup oldukSpor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Altay’a konuk olan Gençlerbirliği, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın akabinde plânlı gazete toplantısında açıklamalarda bağcıklı Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, oyuncularından olumlu sinyaller aldıklarını belirterek, “Oynadığımız yerde oyunu biraz henüz geliştirmemiz gerekiyor. İleriye dönmüş bizi umutlandırdılar. Daha bile çalışarak gelişeceğiz” dedi.

Maçın genelinde pozisyon vermediklerini kaydeden Dalcı, “Bir penaltı ile mağlup olduk, üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bulunduğumuz yer bizim için sıkıntılı. Kalan 5 maçta alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız” niteleyerek konuştu.

Sinan Kaloğlu: Bizim için tek sıçrama maçıydı


Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk fail Altay, rakibini 1-0 mağlup etti. Maçın akabinde plânlı gazete toplantısında açıklamalarda bağcıklı Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iki takımın bile sahada inanılmaz tek mücadele ortaya koyduğunu ifade ederek, “Bu tür maçlar zordur. Bizim için 3 puan sayı önemliydi. Bizim için tek sıçrama maçıydı. Rakibimizin konumu kimseyi yanıltmasın” ifadelerini kullandı.

Oyuncularının inanılmaz tek karakter göstererek mücadele ettiğini savunan Kaloğlu, “Tırnaklarımızla kazıya kazıya tek yerlere gelme mücadelesi veriyoruz. Taraftarımıza bile ayrıca teşekkür ediyorum. Yıllar önce saçta burada şampiyonluk yaşadım. Ben burada Sinan Kaloğlu oldum. Bugün beni çağırdıklarında bile sayı duygulandım. Bir sözüm dahi İzmir’açınık: Çok yetişkin zorluklar yaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Her zamankinden henüz sayı desteğe ihtiyacımız var” niteleyerek konuştu.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.