Milli maç hangi kanalda? Türkiye Lüksemburg UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? TRT 1 canlı izle!

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Milli maç hangi kanalda? Türkiye Lüksemburg UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? TRT 1 canlı izle!22.09.2022 17:36 Son Güncelleme: 22.09.2022 17:37


UEFA Uluslar Ligi C1 grubunda mücadele fail millilerimiz Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya ile tıpkısı grupta yer alıyor. 4’te 4 yapan A Milli Takım 12 puanla grubun ilk sırasında yer alıyor. Rakip Lüksemburg ise 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 7 puan topladı ve grubun ikinci sırasına yerleşti.

Faroe Adaları’nı 4-0, Litvanya’yı 6-0 ve 2-0, Lüksemburg’u bile tıpkısı şekilde 2-0 yenen millilerimiz hiç gol yemeden 14 gol atmayı başardı.

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg ile oynayacağı müsabaka 22 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleşecek. Mücadele İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.


TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Uluslar Ligi maçı TRT1 ekranlarından şifresiz ve yaşayan olarak izlenebilecek. Millilerimizin 5’te 5 yapmak için sahada olacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…


Tolga Ciğerci ve İsmail Yüksek Milli Takım’a çağrıldı


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.