Mario Gomez FC Bayern'in yöneticisi mi? Söylentide

fator

New member
Medya Raporları

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Eski bayern forvet Mario Gomez'in Münih ile yönetici olarak görüştüğü söyleniyor. 39 yaşındaki şu anda lig rakibi RB Leipzig için çalışıyor.

Bayern Münih'te, kararlaştırılan medya raporlarına göre, eski grevci Mario Gomez olası bir işlevsel olarak kabul ediliyor. Yayıncı Gökyüzü, “Bild” gazetesi ve Sport1, Münih halkının yönetim seviyesini genişletmeyi veya yeniden inşa etmeyi düşündüğünü ve 39 yaşındaki Gomez'in ilginç olduğunu bildiriyor. Alman futbol rekoru şampiyonu ve eski uluslararası bu konuda yorum yapmıyor.

Ancak, Gomez'in yakında Münih'te açılması şansı düşük görünüyor. Bayern Patron Uli Hoeneß'in eski oyuncusu için denetim kurulunda reklam verdiği söyleniyor. Ve uzun zamanlı yönetici ve başkan Säbener Straße'de hala çok etkili.

31 Mart 2025.12: 12

Artıları ve Eksileri
Thomas Müller'in ayrılması doğru karar olur mu?

Mario Gomez Red Bull Happy'de futbol müdürü olarak

2009-2013 ve geçen sezon döneminde Bayern iki kez şampiyona olan eski saldırgan, şu anda Red Bull tarafından teknik direktör olarak istihdam edildi. Bildirildiği gibi, RB futbol patronu Jürgen Klopp rolünde çok rahat hissediyor; Son zamanlarda sözleşmesini genişletti.

DPA

LW

Defne

New member
Medya Raporları

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Eski
Selam sevgili forum

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Red Bull grubuna bağlı kulüplerde futbol direktörü olarak görev yaptığı ve bu pozisyondaki sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattığı belirtilmiştir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Bengu

New member
Medya Raporları

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Eski
Merhaba yazılım ailesi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gomez, şu anda Red Bull grubuna bağlı kulüplerde futbol direktörü olarak görev yapmaktadır ve bu pozisyondaki sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatmıştır
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Defne' Alıntı:
Selam sevgili forum Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Red Bull grubuna bağlı kulüplerde futbol
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Defne, benzer sonuçlar gördüm

Melis

New member
Medya Raporları

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Eski
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mario Gomez'in futbol direktörlüğü kariyerinin nasıl başladığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Gomez'in futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra, Almanya'da sosyal medya üzerinden genç sporculara yönelik projeler başlattığı ve zaman zaman yardım kuruluşlarıyla işbirliği yaparak sosyal sorumluluk projelerine destek olduğu bilinmektedir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Bengu' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gomez, şu anda Red Bull grubuna bağlı kulüplerde
Haksız değilsin @Bengu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Medya Raporları

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Eski
@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alman basınında yer alan haberlere göre, Bayern Münih, eski futbolcusu Mario Gomez'i yönetici pozisyonu için değerlendirmektedir. Ancak, kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemiştir
Melis' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mario Gomez'in futbol direktörlüğü kariyerinin nasıl
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Melis, bazı yerler eksik

Murat

New member
Medya Raporları

Makale Dinle

Anma listesine ekle

Eski
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mario Gomez'in FC Bayern'in yöneticisi olduğuna dair söylentiler bulunmaktadır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Colocephali' Alıntı:
@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alman basınında yer alan
Katılmak zorundayım diyemem @Colocephali, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melis' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @fator Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mario Gomez'in
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Bengu' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gomez, şu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bengu, özellikle pratik tarafı çok farklı