İngiltere Almanya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? UEFA Uluslar Ligi

Colocephali

Global Mod
Global Mod
İngiltere Almanya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? UEFA Uluslar Ligi26.09.2022 10:35 Son Güncelleme: 26.09.2022 10:36


UEFA Uluslar Ligi’nde sürpriz gelişmelerin yaşandığı grupta önemli tek maç oynanacak. İngiltere, Almanya ve İtalya’nın durduğu grupta lider olan Macaristan tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Altıncı karşılaşmalar öncesinde 10 puanlı Macaristan ilk sırada yer alırken, 8 puanlı İtalya ikinci, 6 puanlı Almanya üçüncü ve 2 puanlı İngiltere sonuncu sırada yer alıyor.

Grubu galibiyetle kapatmak isteyen İngiltere kendi evinde zorlu rakibi Almanya’yı konuk edecek. Ev sahibi ekipte sarı kart cezalısı Jack Grealish kadroda yer almazken, konuk takımda ise tıpkısı şekilde sarı kart cezası bağcıklı Antonio Rüdiger maçta forma giyemeyecek.

İNGİLTERE ALMANYA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?


UEFA Uluslar Ligi mücadelesi 26 Eylül 2022 Pazartesi günü oynanacak. Futbolseverlerin heyecanla bekledikleri karşılaşma TSİ saat 21.45’te başlayacak. Hakem Danny Makkelie’nin akılsız çalacağı maç S Sport ve S Sport + ekranlarında olacak.


Feghouli’takt Galatasaray’a şok sav!


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.