Dursun Özbek: Sürpriz projemiz var

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Dursun Özbek: Sürpriz projemiz var



1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu, Özhan Canaydın Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurula Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve üyeler katıldı.

Olağan Genel Kurul’bile konuşan 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, “Bugün derneğimiz için tarihi tek genel kurul yaşanıyor. Oldukça yüksek tek katılımla zaman genel kurulu gerçekleştiriyoruz. Bu katılım için siz kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum. Oldukça zor süreçlerden sonra sayı muvaffakiyetli tek yıl yaşıyoruz. Huzurlarınızda bize yerde güzel takımı hazırlayan, Galatasaraylıların gururla Galatasaraylıyım diye statları doldurduğu tek sezonu yaşattığı için başkanımız Dursun Aydın Özbek’açınık ve yönetime hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Burada, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda bizim gururla izlediğimiz tek takım oluşturuldu. Bunun ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Takımımız ilk yarıyı 4 puan farkla önde kapattı. Ama uyanıklık ederseniz spor kamuoyunda sanki ligin ilk yarısı bitmemiş gibi tek kazanç oluşturuluyor. Başka tek takım lider olsaydı, methiyelerin düzüldüğü övgülerin yapıldığı tek devre yaşıyor olacaktık. Kamuoyunda sayı yetişkin tek kazanç operasyonu var. Bunun yansımalarını sahada bile görmek mümkün. Biz Galatasaraylılar olarak vahdet ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Çok rakibimiz var, mücadele ediyoruz. En önemlisi dahi Türk Futbolu ekonomik tek az boğazdan geçiyor. Tüm kulüplerin ciddi sorunları var. Kulübümüz yerde sıkıntılı kulüpler arasında en iyi merkezde. Bunun sebeplerinde geçmişte atık adımlar var. Yapılan ve sürme fail projeler var. Galatasaray Spor Kulübü, başkanımız önderliğinde yetişkin ekonomik sorunu budaklı işin uğraşıyor. Sayın başkanımız yetişkin gündeminde bize zaman ayırdı. Sözü ona bırakıyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız” ifadelerini kullandı.



Dursun Özbek’ten Ali Koç’a yanıt

Genel Kurulda söz saha Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise şunları söyledi:

“İbrahim Başkan bile ifade etti; ekonomik süreçte neler yapmamız gerektiğini hep açıkladım. Bu zorluğu yenmenin tek çözümü: beraberce tek yumruk olmak. Sportif olarak sayı güzel ilerliyoruz. Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya, Hasnun Galip projelerini yapıyoruz ve yapacağız bile. Başka sürpriz tek projemiz dahi var ismini şimdi açıklamıyorum. Ama hepinizin ‘yerde nasıl oldu?’ diyeceği tek proje. İmzalar atıldı ama zamanı var. Bu projelerin muvaffakiyetli olması, birliktelik ve Galatasaray’daki sevgi iklimi ile geliyor. Bu başarının altında yerde birlikteliğimiz yatıyor” dedi.

Konuşmaların akabinde genel kurulda yıl süresince yapılan işler belirtilirken; idari ve mali açıdan yönetim oy çokluğu ile ibra edildi.

2023 bütçesi onaylanırken, 2023 üyeliğe giriş aidatı 20 1000 TL, yıllık üyelik dahi 5 1000 TL olarak kabul edildi. 2022 yılında derneğe 244 üye katılırken ve etkin üye sayısı 548 kişiye ulaştı. Genel Kurul, yeni üyelere plaket takdimi ile sona erdi.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.