Dursun Özbek: İlk başta 100 konteyner göndereceğiz, hedefimiz 500 konteyner

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Dursun Özbek: İlk başta 100 konteyner göndereceğiz, hedefimiz 500 konteyner



10.02.2023 15:27
Haber Kaynağı: İHA


Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi etraflıca etkileyen deprembilim akabinde başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri yıkım bölgelerine göndermeye sürme ediyor. Bu çalışmalara sarı-kırmızılıların eski başkanı Adnan Polat bile dayanak oldu. Daha sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray eski başkanı Adnan Polat gazete mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Muslera koltuk değnekleriyle çalışmalara dayanak verdi

Dursun Özbek: “Hedefimiz 500 konteyner”

Depremin ilk gününden itibaren stadyumda yardım çalışmaları için saha belirlediklerini tamlayan Dursun Özbek, “5 günde 57. tır yükleniyor. Hatay’bile ve Maraş’ta iki tane yetişkin lojistik korunmak tuttuk. Gideceği yere kadar dağıtımı yapıldı. Tırın oraya indiği zaman hedeflediğiniz kitleye ulaşması mümkün olmuyor. Onun yetişkin gayreti içindeyiz. Erden Timur şu zihin kendisi Maraş’ta. Bölgeyi tamamen gezerken, yerde tip lojistik destekleri hazırlıyor. Yardım çağrımıza yanıt veren eksiksiz herkese teşekkür ediyorum. İnanılmaz tek dayanak var. Buradaki çalışmalara herkes emek veriyor. Onlara bile teşekkür ediyorum. Türk milletinin başbağ sağ olsun. Enkaz altında hala vatandaşlarımız kurtarılma çalışılıyor. Çok yaralı vatandaşlarımız var. Onlara birden şifa diliyorum. Allah tek henüz yerde tip felaketlerden milletimizi korusun. Yardım kampanyasına yoğun ilgi var. İki tane yardım toplama bölgemiz var. Taç Spor Tesisleri’nden buraya sevk ediliyor. İkinci tek operasyon, tahaffuz ihtiyacına olacak. Özellikle tuvaletle ilgili sorun var. Onun teminine çalışılıyor. İlk başdu 100 konteyner dayanak göndereceğiz. Hedefimiz bunu 500’açınık anlamak. Bütün Galatasaray camiasına çağrı yapıyorum” niteleyerek konuştu.


“50 tane konteyner ev gönderiyoruz”

Acılarının sayı yetişkin olduğunu söyleyen Adnan Polat ise, “Türk milletinin başbağ sağ olsun. Dursun başkana, Galatasaray yönetimine, burada emek veren herkese tek vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Bu ıstırap günde oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Polat Holding olarak şunu gözledik, vatandaşlarımızın hepsi gıda, yiyecek, içecek gönderiliyor ama teknik malzemeye dahi ihtiyaç var. Bu anlamda Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği olarak 300 tane teknik adamı o bölgeye gönderdik. Orada gayretsiz, kopan kablolara yardım ediyorlar. Şu anda hareket bölgesinde çalışıyorlar. 50 tane konteyner ev gönderiyoruz. 100 tane dahi şu zihin Macaristan’bile hazırlıyoruz, onlar gelecek. Tuvalet ihtiyacı var. Mobil tuvalet ile çalışmalarımız var. Macar devletine ve halkına bile teşekkür ediyorum. Onlar bile ciddi anlamda yardım ediyorlar. Yunanistan’a teşekkür ediyorum. Ciddi olarak yardım ediyorlar” şeklinde konuştu.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.