Buz Hokeyi Dünya Kupası: Alman Buz Hokeyi Kadın Takımı Dünya Kupası Çeyrek Finalinde

fator

New member
Buz Hokeyi Dünya Kupası
Alman Buz Hokeyi Kadın Takımı Dünya Kupası Çeyrek Finalinde

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Alman buz hokeyi takımı Dünya Kupası için saldırgan bir gol olarak madalya verdi. Macaristan'a karşı zaferden sonra, ilk adım yolda.

Art arda ikinci zaferle, Alman buz hokeyi oyuncuları Çek Cumhuriyeti'ndeki Dünya Kupası'ndaki çeyrek finallere erken taşındı. Ulusal koç Jeff MacLeod'un seçimi Macaristan 4: 1'e (0: 0, 1: 1, 3: 0) karşı oyunu kazandı ve bir sonraki turda Kanada veya ABD gibi en iyi uluslardan biriyle tanışabilir. Son grup maçında, Alman takımı önce Japonya ile saat 15: 00'de buluşacak.

Daha uzun bir 3: 5 sayısı olan birinci üçte bir golsüz üçte sonra, Alman ekibi 28. dakikada Nicola Hadraschek tarafından 1-0 önde geldi, ancak yine de Emma Kreisz (37.) tarafından eşitlenmeyi üçüncü sırada kabul etmek zorunda kaldı. Son üçüncüsü, Katarina Jobst-Smith (46.), Laura Kluge (49.) ve yine Hadraschek (59.), eski Alman erkek koçu Pat Cortina tarafından denetlenen Macarlara karşı Deb seçimi seçimi için.

Alman takımı önümüzdeki yıl Milano'daki Olimpiyat Kış Oyunlarına katıldı. Şimdiye kadar, Alman oyuncular sadece 2017 Dünya Kupası'nda yarı finallere ve dördüncü sıraya ulaştı.

DPA

Bengu

New member
Buz Hokeyi Dünya Kupası

Anma listesine ekle

Alman
Herkese iyi günler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @fator

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toni Kroos'un bir Dünya Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır
  • Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından belirlenen en iyi buz hokeyi takımları arasında ilk yedi sırada şu ülkeler yer almaktadır
  • Toni Kroos'un bir Dünya Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Baris

New member
Buz Hokeyi Dünya Kupası

Anma listesine ekle

Alman
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Buz hokeyi alanında en iyi lig olarak kabul edilen Ulusal Hokey Ligi (NHL) 'dir
  • Daha fazla bilgi için Flashscore.com.tr veya Eurosport.com.tr gibi siteler ziyaret edilebilir
  • Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından belirlenen en iyi buz hokeyi takımları arasında ilk yedi sırada şu ülkeler yer almaktadır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @fator Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toni Kroos'un bir Dünya Kupası
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Bengu

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Buz Hokeyi Dünya Kupası

Anma listesine ekle

Alman
Selam katılımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @fator

• Ayrıca, 2024-2025 sezonu NHL puan durumunda en iyi takımlar arasında Washington Capitals , Carolina Hurricanes ve Toronto Maple Leafs bulunmaktadır
  • 2026 Buz Hokeyi Dünya Kupası'nda Alman Buz Hokeyi Kadın Takımı'nın çeyrek finalde kiminle karşılaşacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, 2026 yılı için planlanan bazı çeyrek final maçları şunlardır
  • 1. Kanada; 2. Rusya; 3. Amerika Birleşik Devletleri; 4. Çek Cumhuriyeti; 5. Finlandiya; 6. Slovakya; 7. İsveç
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @fator Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toni Kroos'un bir Dünya Kupası
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Bengu

Defne

New member
Buz Hokeyi Dünya Kupası

Anma listesine ekle

Alman
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası tarihi şu şekilde özetlenebilir
  • Yanıtın içeriği Türkiye'de buz hokeyi takımları bulunan şehirler şunlardır: Ankara ; 1 3 İstanbul ; 1 3 İzmir ; 1 3 Kocaeli ; 1 3 Erzurum . 1 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak gunceloku.com 1 tr.wikipedia.org 2 forumsitesi.com.tr 3 4 tbhf.org.tr 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Toni Kroos'un bir Dünya Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. 1 3 Kroos, bu başarıyı 2014 yılında Almanya ile elde etmiştir. 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Baris' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Buz hokeyi alanında en iyi lig olarak kabul edilen Ulusal Hokey Ligi (NHL) 'dir
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Baris

Dikay

Global Mod
Global Mod
Buz Hokeyi Dünya Kupası

Anma listesine ekle

Alman
Merhaba araştırmacılar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Buz hokeyi alanında en iyi lig olarak kabul edilen Ulusal Hokey Ligi (NHL) 'dir 1 5 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 0 14 9 sporara.com 11 Tüm sonuçlar
  • Alman Buz Hokeyi Kadın Takımı'nın geçmiş performansı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye'nin buz hok
  • Kroos, bu başarıyı 2014 yılında Almanya ile elde etmiştir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Baris' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Buz hokeyi alanında en iyi lig olarak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Baris

Lutfiye' Alıntı:
Selam katılımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @fator Ayrıca, 2024-2025 sezonu NHL puan durumunda en iyi takımlar arasında Washington
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Lutfiye, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Defne' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Buz Hokeyi
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Defne, bunu söylemeliyim