Billie Jean King Cup: Yüzüne tokat ve birkaç gözyaşı: Tenis takımı şanssız

fator

New member
Billie Jean King Cup
Sağlam ve birkaç gözyaşı: Tenis takımı şanssız

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir yenilgiden sonra, Almanya'nın tenis oyuncularının Büyük Britanya'ya karşı 3-0'a ihtiyacı var. Ama bu yanlış gidiyor. Artık başlık ile ilgili değil – başka bir hedefle ilgili.

Bir numaralı Eva Lys'i olmadan, Alman tenis oyuncuları Billie Jean King Cup'taki finalleri açıkça kaçırdı. Hollanda'ya karşı 0: 3'ten sonra, Kaptan Rainer Schüttler ekibi de Büyük Britanya 1: 2 ile düello kaybetti ve yeterlilikte başarısız oldu. Bu, 2022'de ilk kez Alman Tenis Bund seçiminin bir parçası olmayacak.

Haag'daki her iki oyunda da takım Lys olmadan yapmak zorunda kaldı. Derneğe göre, 23 yaşındaki çocuk soğuktu ve sadece çok sınırlı antrenman yapabilirdi.

Kasım ayında iniş savaşı

Çin'de Shenzhen'de Eylül ayında takım yarışmasının unvanını oynamak yerine, şimdi inişe karşı. Kasım ayındaki playofflarda iki takımla birlikte düellolar var. Önümüzdeki yıl en yüksek ligde sadece grup kazananı oynamaya devam edebilir.

Hollanda'ya karşı şaşırtıcı derecede açık bir alkış nedeniyle, Jule Niemeier İngiliz Sonay Kartal'a karşı şiddetle baskı altındaydı ve minimum ilerleme şansını korumak için kazanmak zorunda kaldı. Eski Wimbledon çeyrek finalisti başlangıçta biraz iyileşti, ancak 4: 6, 2: 6 ile tekrar vazgeçmek zorunda kaldı.

Tatjana Maria'nın Katie Boulter'a karşı 6: 1, 3: 6, 1: 6'sı, Olivia Nicholls ve Harriet Dart'a karşı son çiftlerde Laura Siegemund ve Anna-Lena Friedam'ın 6: 4, 6: 1 başarısı için konuşulamazdı. “En azından bir noktayla eve gidiyoruz,” dedi Siegemund acı bir gülümsemeyle.

Niemeier ile büyük hayal kırıklığı

Hayal kırıklığı Niemeier'de görüldü: Açılış setinin son aşamasında, Dortmund kadını çılgın bir havai toptan sonra yüzüne tokat attı. Kayıp ilk turdan sonra, bir havlu ile gözlerinden birkaç gözyaşı sildi.

Perşembe günü, Niemeier Dünya Sıralaması 265'e karşı 3: 6, 1: 6'ya sahipti. Eva Vedder kaybetti. Maria daha sonra da çift zafer ve barış kaybetti.

Kaptan Schüttler: “Çok hayal kırıklığı yaratan”

“Çok acı. A 0: 3 istediğimiz şey değil,” diye yorumladı Schüttler Hollanda'ya karşı açık sonuç hakkında. Diyerek şöyle devam etti: “Bu, kazanan olarak sahadan çıkmadık ve her maçı kaybettik.”

DPA

Melis

New member
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Selam yazılım camiası

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Defne

New member
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Melis' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Melis

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @fator

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Melis' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Melis

Bengu

New member
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Merhaba canlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @fator

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @fator

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Defne' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Melis
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Selam teknoloji dostları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Melis' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Melis, çünkü değişken çok fazla

Baris

New member
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @fator

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @fator

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Colocephali' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Melis, çünkü değişken çok fazla
Bence burada acele karar vermemek lazım @Colocephali

Murat

New member
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Merhaba teknoloji severler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Baris' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @fator İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @fator Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Baris

Dikay

Global Mod
Global Mod
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Selam fikir çatıştıranlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Murat' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz genişletmek istedim, umarım
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Murat

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Billie Jean King Cup

Anma listesine ekle

Başlangıçta net bir
Merhaba araştırmacılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Defne' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Melis
Haksız değilsin @Defne ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu