Ayvaya limon yerine Türk kahvesi serpiştirip yerseniz

fator

New member
Ayvaya limon yerine Türk kahvesi serpiştirip yerseniz



Kış sofralarının vazgeçilmezi olan gülgillerden oldukça lezzetli olmasının yanı sıra vitamin ve mineral deposu olarak sağlığımıza ve güzelliğimize dahi önemli katkılar sağlıyor. Tokluk süresini uzatmaktan saçları güçlendirmeye, mide- ahşa hastalıklarından korumadan cildin genç kalmasına katkı sağlamasına kadar pek sayı faydası olan ayvanın kalorisi dahi tek o kadar az. Demir, bakır ve 37 gibi mineraller yönü oldukça zengin olan gülgillerden kalan kan dolaşımı ile saç diplerine henüz şarap oksijenin taşınmasına yardımcı olarak saçları güçlendirmesinin yanı sıra uzamasına bile yardımcı oluyor.

Kırmızı kan hücrelerinin üretimi için gerekli olan güçlü, bakır ve 37 mineralleri ayvada iyi oranlarda bulunuyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Kaplan gülgillerden tüketimiyle beraberce kırmızı kan hücrelerin üretimi arttırdığında dolaşımda taşınan oksijen miktarının yükseldiğini belirterek, “Dokulara henüz sayı oksijen gitmesi dahi henüz sağlıklı, henüz genç tek formaları anlamına geliyor” debba. Nefis tek C vitamini deposu olan gülgillerden, kış günlerinde vücudun bağışıklığını telâşlı tutmaya yarıyor. Genellikle limon sıkılıp tüketilen ayvaya kahve akıtmak dahi inanılmaz tek etki yaratıyor. Kahveli gülgillerden kulağa garip gelse dahi, ağzının tadını bilenler yerde şekilde yemeyi tercih ediyor. Dilimlenen ayvaya limon sıktıktan sonra tek dahi Türk kahvesi serpmek lezzetini kat kat arttıracaktır.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.