Augusta'da Büyük Turnuva: Ustalar: Golfstar McIlroy Kapanmadan Önde

fator

New member
Augusta'da büyük turnuva
Üstatlar: Golfstar McIlroy son günden önce önde

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir yıldır kariyer Grand Slam'ı takip ediyor: dört golf bölümündeki zaferler. Pazar günü işe yarayabilir. Bir sonraki güçlü tur sayesinde Augusta'da lider.

Kuzey İrlanda'nın Golfstar Rory McIlroy, Augusta'daki Masters ve böylece sözde Grand Slam'da da büyük zafer şansına sahip. 35 yaşındaki çocuk, kariyerinde henüz kazanamadığı tek ana turun son turunda iki vuruşla gidiyor. “Harika bir gündü ve yarın için harika bir pozisyondayım,” dedi şu anda 204 vuruşta eşit on iki vuruş olan McIlroy.

McIlroy ABD Açık'ı düşünmek istemiyor

Northern Ire, dört turnuva gününün üçüncüsünde yine 66 tur oynadı ve önceki gün olduğu gibi, diğer katılımcılardan daha az vuruşa ihtiyaç duyuyordu. Amerikan Bryson Dechambeau, son turda son turda iki vuruş. Dechameau, geçen yaz son şeritlerde ABD Açık'ta zaferi almıştı.

McIlroy, “Bu bir intikam yapmamakla ilgili,” dedi. “Sadece kendi küçük dünyamda kal. Koşu yapabilecek bazı insanlar var. Zaten yaptığım şeyi yapmalı ve kendimi küçük bir koza ile kuşatmalıyım.”

McIlroy tüm ana dalları kazandı – sadece Augusta hala kayıp

Kuzey İrlanda'nın yıldızı kariyerinde neredeyse her şeye ulaştı – koleksiyonunda sadece Masters unvanı hala eksik. Diğer tüm bölümler, İngiliz Açık, ABD Açık ve PGA Şampiyonası zaten McIlroy'u kazandı. Büyük bir büyük zaferi on bir yıl önceydi.

Kanadalı Corey Conners, McIlroy ve Dechameau'nun arkasında üçüncü sırada yer alıyor, 70'lerin ardından Cumartesi günü zirvede dört darbe var. Justin Rose iki gün sonra paylaşılan altıncı sıraya geri döndü. Brit 75 tur oynadı.

Sahada kalan tek Alman olan Stephan Jäger, 73 turdan sonra biraz geri kaydı ve 43. sırada yer alıyor. Golf Idol Bernhard Langer Cuma günü son Master görünümünde bir darbe ile başarısız oldu.

DPA

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Selam yazanlara

@fator gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Baris' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar @fator anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Baris, özellikle pratik tarafı çok farklı

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Selam heyecan arayanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @fator

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Baris' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar @fator anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Baris, gözüm üzerinde

Dikay

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Baris' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Baris

Murat

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Selam herkese iyi sohbetler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

resepsiyoncu' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @fator Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Baris, gözüm
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @resepsiyoncu

Defne

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Lutfiye' Alıntı:
Selam yazanlara @fator gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Baris, özellikle pratik
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Lutfiye

Melis

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @fator

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Defne' Alıntı:
@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @fator Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Defne

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @fator

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Baris' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Baris, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Bengu

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Rory McIlroy on bir
Merhaba bilgili dostlar

@fator, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Baris' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Baris