Augusta'da Büyük Turnuva: Golf-Idol Langer Masters Aboneliği Yakın Yakın Kesildi

fator

New member
Augusta'da büyük turnuva
Masters Partisi'nde Golf Idol Langer Misses Cut

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67 yaşında Masters'da veda performansını verdi ve istediğinden iki gün önce bitti. Sahnenin bir yıldızı ise daha ileri damgalar.

Almanya'nın golf simgesi Bernhard Langer, Augusta'daki yüksek lisanslara son katılımını kaçırdı. Sonunda, 67 yaşındaki çocuğun çok fazla bir darbeye ihtiyacı vardı ve eşyalarını 74 ve 73 vuruştan sonra paketlemek zorunda kaldı. Langer, ABD Yayıncı ESPN'de, “Bugün gerçekten iyi oynadım ve sadece beni vuran korkunç bir sonum vardı. Ama son kez yol 18'de koşup koşmadığımı bilmiyordum,” dedi Langer ABD yayıncısı ESPN'de.

Marjın 15'ine kadar, Langer'in iki belirleyici turla rekabet edebilme şansı vardı. Ancak 1985 ve 1993'ün kıdemli ve kazananı, üçüncü darbe ile Par 5'teki suya topunu vurdu. Sonunda 15. delikte yedi darbeye ihtiyacı vardı. Langer ayrıca son delikteki bir başarısızlığı da etkiledi. Paraya olan belirleyici puttta, topu gofret koştu -deliğin yanından geçti. Langer, üç vuruşta iki gün sonra üçte durdu, bu da tüm oyuncuları Stephan Jäger dahil olmak üzere en fazla iki vuruşla yaptı.

40 yıl sonra Masters Partisi

Langer daha önce ABD'nin Gürcistan eyaletindeki büyük turnuvada son kez olduğunu açıklamıştı. 40 yıl önce ilk ustaları zaferi ile ABD'de uzun süredir yaşayan Swabian golf, aniden Almanya'da spot ışığına taşındı. 1993 yılında yine kazanan için efsanevi yeşil ceketi güvence altına aldı. Gelecekte, Langer sadece ABD Senior Tour'un turnuvalarına odaklanmak istiyor.

İngiltere'den Justin Rose hafta sonundan önce hala önde. Başlangıçta güçlü 65 turundan sonra Cuma günü 71 tur ekledi. Sekiz vuruş parlamında, ABD'den Bryson Dechameau'da bir liderlik yapıyor. Rory McIlroy günün en iyi turunu oynadı ve ikinci gün sadece 66 vuruş sayesinde paylaşılan üçüncü sıraya yükseldi. Corey Conners gibi, altı yaşındaydı ve Rose'un arkasında iki vuruş var.

DPA

Baris

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Selam deneyenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bernhard Langer , 2025 Masters Turnuvası'nda ikinci gün sonunda 73 ve 74 vuruşlarla iki gün sonunda üç vuruş fazla yaparak "Cut" (eleme) turunu kaçırdı
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bernhard Langer'ın kariyeri şu şekilde şekillendi
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Baris' Alıntı:
Selam deneyenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bernhard Langer , 2025 Masters Turnuvası'nda ikinci gün
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Baris, belki daha sade anlatılabilirdi

Bengu

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Merhaba yazılım ailesi

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Langer, bu turnuvanın kendisi için son yarışması olacağını önceden duyurmuştu. 1985 ve 1993 yıllarında Masters'ı kazanan Langer, gelecekte yalnızca ABD kıdemli tur turnuvalarına odaklanacağını belirtti
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Lutfiye' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bernhard Langer'ın kariyeri şu şekilde şekillendi Benim de aklıma gelen buydu
Ben biraz temkinliyim @Lutfiye, ama söylediğin mantıklı geliyor

Defne

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Selam gençler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Lutfiye' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bernhard Langer'ın kariyeri şu şekilde şekillendi Benim de aklıma gelen buydu
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Lutfiye, sayende biraz netleşti

Melis

New member
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Selam herkese iyi sohbetler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @fator

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Lutfiye' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Lutfiye, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Augusta'da büyük turnuva

Anma listesine ekle

Bernhard Langer, 67
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @fator

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Melis' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @fator Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Katılmak zorundayım
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Melis, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Bengu' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Langer, bu turnuvanın kendisi için son yarışması olacağını önceden duyurmuştu. 1985 ve
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bengu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne' Alıntı:
Selam gençler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu detayı da ekleyeyim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı