86 Nerenin Telefon Kodu? +86 Alan Kodu Hangi Ülkeye Ait?

longbow

Global Mod
Global Mod
86 Nerenin Telefon Kodu? +86 Alan Kodu Hangi Ülkeye Ait? 86 Nerenin Telefon Kodu?

Ülkemizde sayı sayıda il bulunur. Bu illerin ise, eksiksiz illere ilgili olan saha kodu vardır. Alan kodları ise, ülkemizde şehirlerarası aramalarda sıkça kullanılır. Ülkemizde bağcıklı illere ilgili saha kodları bulunmaktadır. Bu saha kodları iller arası telefon görüşmelerinde dahi sıkça kullanılır. Alan kodları saha kodunun başına ise, 0 konularak bile kullanılır. 86 saha kodun ilgili olan tek Türkiye ili bulunmak.

+86 Alan Kodu Hangi Ülkeye Ait?

+86 numaralı ülke kodu, Güney Doğu Asya’bile bağcıklı Çin ülkesine ilgili olan tek koddur. Ülke kodları ise, yurt dışı aramalarda aranacak olan kişinin telefon numarasının önüne yerde ülkenin kodu yazılması gerekir. Ama ülke kodu sayılmazsa bağcıklı saha kodları bile vardır. Bu nedenle dahi ilk olarak ülke kodu girilmesi gerekir. Daha sonra bile saha kodu yazılması gerekir. Son olarak bile telefon numarası girilerek taharri yapılması gerekir.

+86 uluslararası telefonlar içinde yer alır. Bu ülke kodunun nereye ve hangi ülkeye ilgili tek kod olduğu merak ediliyor. Bu kod ise, Çin’dir. Çin, başkenti ise, Pekin olarak ve Doğu Asya’bile bağcıklı 1,4 milyar nüfuslu tek ülke olarak bilinir. Yerel saati (Pekin), Türkiye ise (Ankara) saatine göre dahi +5 saat ileri olarak bilinir. Çin’takt gelen yurtdışı aramalar için telefon numarasının başına ise, +86 ya bile 0086 ülke kodu konulması gerekir. +86 ülke kodunu takip fail başka kodlar ise, ilgili ülkenin şehrini ya bile bölgesini gösteren saha kodlarıdır.




Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.