Yüzüne tekme yiyen Gianluigi Donnarumma ağır yaralandı

fator

New member
Yüzündeki çiviler
PSG kalecisi Donnarumma'nın korkunç sakatlığı

Mevcut bağlantıyı kopyala

İzlemesi bile acı veren görüntüler var: Çarşamba akşamı Paris Saint-Germain kalecisi Gianluigi Donnarumma, yüzüne tekme atarak ağır yaralandı.

Kaleci Gianluigi Donnarumma'nın yüzündeki kanlı kesik de Paris Saint-Germain'in AS Monaco'da oynadığı maçın ardından heyecan yarattı. 25 yaşındaki İtalyan futbolcu, lig maçında kaleciye şut atmayı başaramadığı için rakibi Wilfried Singo tarafından yanağına çiviyle vurulmuştu.

Donnarumma uzun süre tedavi gördü ve değiştirilmesi gerekti. Kulübüne göre Donnarumma, birden fazla yarayla birlikte yüz travması geçirdi. Resimler yaraların zımbalarla nasıl bir arada tutulduğunu gösteriyordu. PSG, İtalyan milli futbol takımının kalecisinin birkaç gün sahalardan uzak kalacağını da duyurdu.

Donnarumma'nın takım arkadaşıyla sorun

Hakem Parisliler adına serbest vuruş verdi ancak daha önce uyarılan Singo'nun oyuna devam etmesine izin verildi. Donnarumma'nın takım arkadaşı Gonçalo Ramos, “Hepimiz onun yüzünü gördük. Bunun neden kırmızı kart olmadığını bilmiyorum” dedi. Hakemler kaleciyi korumadı. Singo, Instagram'da “Gianluigi Donnarumma'dan özür dilemek istiyorum” diye yazdı. Kaleciye kasıtlı olarak saldırmadı ve ancak o zaman yüzünün ciddi şekilde yaralandığını fark etti. Gönderide İtalyanca ve Fransızca olarak “Size acil şifalar diliyorum” yazıyordu.

Paris maçı 4:2 (1:0) kazandı ve hala Ligue 1'in kendine güvenen lideri.

Not: Bu makale güncellendi

DPA

pgo