Transfermarkt: Kolo Muani gerçekten Paris’e gitmek istiyor: “Eşsiz şans”

fator

New member
transfer piyasası
Kolo Muani gerçekten Paris’e gitmek istiyor: “Eşsiz fırsat”

Frankfurt Randal Kolo Muani’nin zaten PSG ile aynı fikirde olması gerekiyor. Fotoğraf

© Torsten Silz/dpa

Randal Kolo Muani transfer için bastırıyor. Fransız milli oyuncu tüm gücüyle Paris Saint-Germain’e gitmek istiyor. Eintracht Frankfurt’ta sözlü bir ilerleme pek hoş karşılanmaz.

Bundesliga kulübü Eintracht Frankfurt’tan forvet Randal Kolo Muani, Fransız futbol şampiyonu Paris Saint-Germain’e transferini zorluyor.

Fransız futbolcu Sky televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Paris’e taşınmak benim için eşsiz bir fırsat. Paris’e taşınmak istiyorum ve sorumluları da bilgilendirdim” dedi ve aynı zamanda transfer için onayını istedi. : “Umuyorum ve umuyorum ki Frankfurt, Paris’in teklifini kabul eder ve bu değişiklik benim için artık mümkün olur.”

Sky’ın haberine göre Frankfurt, PSG’nin Kolo Muani için yaptığı 80 milyon euroluk teklifi reddetmişti. 24 yaşındaki futbolcunun haftalar önce Paris’le beş yıllık sözleşme imzaladığı söyleniyor. Yaz transfer dönemi bu Cuma sona eriyor.

Frankfurt’taki sözleşme 2027’ye kadar sürüyor

Kolo Muani’nin Eintracht ile sözleşmesi 30 Haziran 2027’ye kadar devam ediyor. Alınan haberlere göre Frankfurt, dünya şampiyonu yardımcısıyla en az 100 milyon euro bonservis bedeli elde etmek istiyor. Sky’a konuşan Kolo Muani, “Eintracht Frankfurt’a çok şey borçluyum. Taraftarları kalbime aldım ve her zaman çok profesyonelce davrandım” dedi: “Kulüp için her zaman sonuna kadar her şeyimi verdim, ancak Paris Saint-Germain’in Bana plak teklifinde bulundu.”

“Bild” gazetesi ve Sport1’in haberine göre saldırganın açıklamaları Eintracht patronlarının hoşuna gitmemeli. Röportajın kulüp tarafından onaylanmadığı iddia edildi. İlk başta buna dair bir onay yoktu. Antrenör Dino Toppmöller’in Perşembe günü Konferans Ligi’nde Levski Sofia’ya karşı oynanacak play-off rövanş maçına Kolo Muani ile devam etmeyi planladığı bildirildi. Kulüp bu nedenle baskı altına alınmak istemiyor.

dpa

#Konular