Transferler: “İlk endişeler”: BVB Başkanı Nmecha’ya güven veriyor

fator

New member
transferler
“Başlangıçta endişeler”: BVB Başkanı Nmecha’ya güven veriyor

Felix Nmecha, Wolfsburg’dan Dortmund’a transfer oldu. Fotoğraf

© David Hint şarkısı / dpa

Kulüp başkanı Reinhold Lunow’un bile başlangıçta Felix Nmecha’nın taahhüdü hakkında büyük endişeleri vardı. Dortmund’a yeni gelen oyuncu, BVB taraftarlarının güvenini kazanmak zorunda.

Borussia Dortmund’dan Kulüp Başkanı Reinhold Lunow, son derece tartışmalı İnternet paylaşımları nedeniyle baştaki şüphelerine rağmen yeni oyuncu Felix Nmecha’ya güveniyor.

Lunow, “Felix Nmecha’nın bağlılığı, kesinlikle homofobik veya queer karşıtı olarak yorumlanabilecek içerikler paylaştığı için tartışmalı tartışmalara yol açtı. Bu nedenle, başlangıçta Borussia’mızın değerlerini paylaşıp paylaşmadığına dair büyük endişelerim vardı.” transfer duyurusu.

Taahhütten önce BVB Genel Müdürü Hans-Joachim Watzke ile 22 yaşındaki Nmecha ile yaptığı doğrudan görüşmede, “Temel değerler kurallarımızın değerlerini paylaştığına ve harekete geçeceğine inandırıcı bir şekilde güvence verdi. buna göre,” Lunow bildirdi. BVB Başkanı, “Transfer öncesindeki eleştiriler ışığında, milli oyuncu yine de birçok Siyah-Sarı’nın güvenini kazanmak zorunda kalacak” dedi: “O benim güvenime sahip.”

Teknik direktör Edin Terziç, BVB’nin sosyal medya kanallarında yaptığı açıklamada, genç profesyoneli “bir futbolcu ve kişilik olarak gelişmesinde” desteklemek istediklerini söyledi.

Nmecha: Bağlamından çıkarılan şeyler

Değişiklik açıklandığında Nmecha, Dortmund taraftarlarından “beni tanıma” ve “Umarım harika bir insan olduğumu” görme “şansı” istedi. Hayranlarının homofobik ve queer karşıtı olarak tanımladığı sosyal medyadaki paylaşımlarını eleştirirken Nmecha, bazı şeylerin bağlamından koparıldığını söylüyor: “Elbette Hristiyanım ama herkesi seviyorum ve ayrımcılık da yapmıyorum.” .”

Watzke ve Lunow hoşgörü istedi. Nmecha “çok genç, dini ona derinden kök salmış ve – hepimiz gibi – kesinlikle mükemmel değil. Ancak yoğun tartışmalarda bizi transfobik veya homofobik fikirleri olmadığına kesinlikle ikna etti”.

Bu arada Terzic, VfL Wolfsburg’dan yaklaşık 30 milyon avroya gelen ve Real Madrid’e taşınan Jude Bellingham’ın yerini alacak olan orta saha oyuncusunun sportif niteliklerini dört gözle bekliyor: “Felix’in çok hızlı bir şekilde bir futbolcu olabileceğinden eminiz.” ekibimizin önemli bir parçası ve birlikte büyümemize yardımcı olacak.”

tartışmalı tartışmalar

Nmecha’nın hamlesi, BVB hayranları arasında tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tanınmış BVB hayran dergisi “schwatzgelb.de”nin web sitesinde bir yazar, bağlılıkla ilgili hayal kırıklığını ve endişelerini açıkça dile getirdi. Herkesin “BVB ailesinde hoş karşılanabilmesini sağlamak” “bizden önceki nesiller çok fazla güç, çaba ve zaman aldı”. Hem taraftar hem de kulüp tarafından! Artık bunun saflık olup olmadığını bile bilmiyorum. top oyunu kulübümüzün orada yaptıkları için doğru kelime” diyor yayınlanmış bir makale.

Yazar şöyle yazıyor: “Kulüp, hiçbir spor yeterliliğinin kulübün en önemli değerlerindeki kişisel eksiklikleri gideremeyeceğini açıkça belirtme noktasını kaçırdı! Böylesine temel bir açıklama, söylentiler üzerine yorum yapmaktan bağımsız olarak mümkün olabilirdi.”

dpa

#Konular