Tenis: Zverev başlangıçta Hint kuyularında başarısız oluyor

fator

New member
tenis
Zverev başlangıçta Hint kuyularında başarısız oldu

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Alexander Zverev, Indian Wells'in favorilerinden biriydi ve tohum listesinde bir numaraydı. Ancak üç saat sonra turnuva onun için zaten bitti. 27 yaşındaki çok hayal kırıklığına uğradı.

Alexander Zverev, bir sonraki erken yenilgiye sahada asılı omuzlar ve sonraki basın toplantısına boş bir bakışla tepki gösterdi. “Şu anda cevabım yok. Dürüst olmak gerekirse hiçbir fikrim yok,” dedi 6: 4, 6: 7 (5: 7), 6: 7 (4: 7) 'den sonra Hint Kuyuları'ndaki turnuvada Hollanda Tallon Griekspoor'a karşı iki numara. Zihin durumu hakkında sorulduğunda, 27 yaşındaki hamburger bir kelimeye cevap verdi: “üzüntü”.

Zverev, 13 milyon dolar ile donatılan sert mahkeme turnuvasında favorilerden biriydi, ancak zaten bir dizi hayal kırıklığı ile Kaliforniya'ya geldi. Ocak ayının sonunda Avustralya Açık'ta son yenilginin Güney Amerika'daki üç küçük turnuvaya katıldığı ve hiçbir zaman çeyrek finallerin ötesine geçmedi. Zverev, “Oynamak istediğim seviyede oynamıyorum ve kesinlikle Avustralya seviyesinde değil,” dedi. “Günün sonunda şu anda iyi bir tenis oynamıyorum. Bu kadar basit.”

Zverev, Avustralya Açıktan bu yana sekiz maçtan dördünü kaybediyor

Şu anda dünya sıralamasında 46 numaralı Griekspoor, altıncı maçını 3:07 saat sonra kullandı. Griekspoor daha sonra, “Geçen yıl ona karşı beş kez kaybettim, hepsi sıkı ve her zaman şansım oldu. Çok fazla iş maliyeti var.” Dedi.

Zverev şimdi Melbourne'daki son yenilgiden bu yana sekiz maçtan dördünü kaybetti. Doping için engellenen İtalyan Jannik Sinner'ı değiştirme hedefi, dünya sıralamasının tepesinde uzaklaşıyor.

Başlangıçta, hala dünyada bir numara olma şansı ile meşguldü, dedi Zverev. “Şimdi daha az çünkü sadece korkunç oynuyorum,” dedi Olimpiyat şampiyonu. “Bunu düşünmeden önce oyunumu tekrar bulmalıyım – çünkü dünyada bir numara olmak için turnuvalar kazanmalısın. Ve şu anda birinci veya ikinci turun ötesine geçmiyorum.”

DPA