Sezonun başlangıcından önce: Tuvalette Kilitlendi: Ex Pilot için Engebeli Formula 1 Yolculuğu

fator

New member
Sezonun başlangıcından önce
Tuvalette Kilitli: Ex Pilot için Engebeli Formula 1 Yolculuğu

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Formula 1 sezonunda Melbourne'de başlayan, eski dünya şampiyonu Jacques Villeneuve'nin ilk olarak bir marka elçisi olarak bekleniyor. Yolculuk Kanada için meraklı bir aksilikle başladı.

Bu iş gezisi iyi başlıyor: Eski Formula 1 Dünya Şampiyonu Jacques Villeneuve, sezonun başlangıcına giderken istemsiz uzun bir tuvalet molası almak zorunda kaldı. Kanada, “20 dakika boyunca tuvalete gidiyorum ve güvenlik görevlileri beni çıkaramıyor.”

Malpensa Havalimanı'nda çekilen bir fotoğraf yayınladı. “Tuvalet kızarması her 30 saniyede bir gidiyor. Ne eğlenceli. Çok etkileyici.” İyi bir ruh halinden sonra, Villeneuve'nin ifadesi selfie gibi görünmüyor.

Kapı meydana geldi, kafasına battaniye parçası

Bir noktada, 1997 dünya şampiyonu sadece ham şiddetin kendini kurtarmasına yardımcı oldu. İkinci bir fotoğrafta, şimdi 53 yaşındaki hırpalanmış kapıyı dışarıdan gösterdi ve şöyle yazdı: “30 dakika sonra dışarı çıkmayı başardım. Kapıya girmek zorunda kaldım ve battaniyenin bir parçası kafama düştü. Alt altına gitmeye hazır.” Yeni Formula 1 sezonu Pazar günü Melbourne'da Avustralya Grand Prix'iyle başlıyor.

Yorumlar eğlence ve arıza ile karıştı. Bu sezondan eski yarış takımı Williams'ın büyükelçisi olarak çalışan Villeneuve, “Hahaha, ilk Grand Prix'mden önce kaç düşmanım olduğunu merak ediyorum.”

DPA