Sessizlik Dakikası, hiç ölü olmayan Bulgar futbolcuları onurlandırıyor

fator

New member
Bulgaristan
Futbolcular sessizliğin sessizliğinin eski oyuncu olduğunu düşünüyor ama canlı olduğunu düşünüyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Bir dakikalık sessizlikle, insanlar Bulgaristan'daki bir futbol maçından önce sözde ölen Petko Ganchev'i anıyorlar. Bu sırada arabasının direksiyonunda oturuyor.

Genellikle eski Bulgar futbol profesyonel Petko Ganchev eski kulübü Arda Kardzhali'nin bir oyununu kaçırmaz. Ancak Pazar günü, ilk bölüm Levski Sofya'ya karşı atıldığında eve dönüyordu.

Bu şekilde daha iyi olabilirdi, çünkü maçtan önce her iki takım da Petko Ganchev için ölen bir futbolcu için bir dakikalık sessizlik tuttu. Ama arabasında çok canlıydı.

Cep telefonu çanı sabit olmadan çalmaya başladı, ancak direksiyonda oturduğu için gitmek istemedi, 78 yaşındaki Bulgar ortamı “Blitz” i açıkladı. Bir zamanlar evde, karısı zaten avluydu, gözlerinde yaşlarla. “Petko, Petko çığlık attı, TV'de öldüğünü söyledi!” “İlk başta ona ne anlatmak istediğini anlamadı.

Bu futbol efsaneleri Beckenbauer Kupası'nın bir parçasıydı

Beckenbauer Kupası Lothar Matthäus ve Philipp Lahm

Lothar Matthäus ve Philipp Lahm

© Frank Hoermann / Sven Simon / Image Images

Daha
Resim altyazısını aç

Görüntü altyazısını kapatın

Geri

Daha öte

Bir arkadaşı oyuna televizyonda baktı ve aynı zamanda dakikanın sessizliğini fark etti. “Beni aradı ve dedi ki: 'Sana ulaşmaya çalıştım. Ama ayağa kalkmadın, bu yüzden televizyonda söylenenlere inandım.' 'Başka bir arkadaş stadyumdaydı ve gülüp ağlamayacağını bilmiyordum. “Benim için de aynıydı,” dedi Petko Ganchev.

Bulgar futbolcusu, dakikanın sessizliği ile yanlış öldüğü ilan edildi

Eski kulübü Arda Kardzhali anlaşılır bir şekilde son derece utanıyor. Dernek Facebook'ta özür diledi: “PFK ARDA'nın liderliği, kulüpte ölümüyle ilgili yanlış bilgiler alındıktan sonra eski oyuncu Petko Ganchev ve akrabalarına samimi bir özür ifade etmek istiyor.”

coğrafi