Şampiyonlar Ligi: “Yeterli Değil”: Königsklassen-Aus sinirli Guardiola

fator

New member
Şampiyonlar Ligi

“Yeterli Değil”: Königsklassen-Aus sinirli Guardiola

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Pep Guardiola, Manchester City'yi Real Madrid'e yüzde bire çıkarma şansı verdi. Ekibi de aynı şekilde oynadı. Özellikle Kylian Mbappé bundan yararlanır.

Kylian Mbappé ve Real Madrid'in dersi üzerindeki tüm hayal kırıklığı, ilk Şampiyonlar Ligi'nden hemen sonra TV röportajında Pep Guardiola'da kendini gösterdi. Manchester City'den başlangıç koçu “Fit olsaydı oynamayacağını mı düşünüyorsun? Soru için teşekkür ederim.” Ona en iyi forvet Erling Haaland'ın Madrid'deki 1-3 playoff ikinci ayağında neden kullanılmadığını sormuştu.

“Biliyorum, bazen garip kararlar alıyorum,” dedi Guardiola ironik bir alt tonla, “ama elbette Haaland'ın oynamasına izin verdim. Yaralandı”. Diz sorunları Norveç'i izlemeye zorladı. Haaland'ın bankadan izlemesi gereken şey, sadece Mbappé Triple Packer olmayan çaresiz bir adamdı.

Orta saha oyuncusu Bernardo Silva'ya şikayet etti: “Gelecek yıl tekrar tamamen saldırmak için bir çözüme ihtiyacımız var. Güçlü bir takımız, biz şehiriz.”

Guardiola hala takıma ulaşıyor mu?

Ancak dünyadaki hemen hemen her oyuncuyu karşılayabilen kulüp bile somut bir krize karşı bağışık değil. Şehir sadece gerçekçi bir unvan şansı var – FA Kupası'nda. Premier Lig'de, Pazar günü (17:30) karşılanan FC Liverpool beklenmedik bir şekilde koştu.

Haaland'a ek olarak, aylardır yaralanan orta saha stratejisti Rodri de Madrid'de kayıptı. Ve defans oyuncusu John Stones sadece birkaç dakika sonra sahadan çıkmak zorunda kaldı. Bernardo Silva, yaralanmaların bir mazeret olmaması gerektiğini söyledi.

Guardiola şimdi takımı kurması isteniyor. Ama hala mümkün mü? Herkes buna inanmıyor. Guardiola'nın ikinci ayağından önceki ifadesi, evde ilk bacağındaki 2: 3'ten sonra Man City için ilerleme şansının sadece yüzde bir “idi, şüpheler artmalıdır. İspanya'ya dönüşü nihayet gerçek hayranların kalıcı rakip FC Barcelona'nın eski koçu yönünde “Pep Stay”, Pep Stay “i ayarladığı bir düşüş yaptı.

Mbappé Üç Pack Üstünde

Mbappé ise nihayet Man City'ye karşı galasından sonra gerçekten gerçekte ulaştığını hissetti. Fransa'nın futbol yıldızı, “Burada iyi oynamak istiyorum, sezona damgamı koymak istiyorum. Real Madrid ile tarih yazmak istiyorum,” dedi. “

Mbappé, Bayer Leverkusen'e karşı mı yoksa şehir rakibi Atlético Madrid'e karşı oynamayı tercih edip etmediği çok pragmatik bir argümanla cevap verdi. “Aslında, her ikisi de çok iyi takımlar,” dedi 26 yaşındaki: “Ama benim için Atletico'ya karşı oynamak daha iyidir çünkü seyahat etmek zorunda değiliz! Çok seyahat etmeliyiz.” Çekiliş Cuma günü gerçekleşecek.

DPA