Şampiyonlar Ligi finali – Sabitzer bir mağlup oldu

fator

New member
Wembley Stadyumu
Seriler Şampiyonlar Ligi finalini bozdu – Sabitzer bir mağlup oldu

Marcel Sabitzer, hakemlerin galibiyet serisini yakalamasına yardım ediyor

© Imago Görselleri

Londra'nın Wembley Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde olay: Maçın hemen başında, birkaç seri oyuncusu sahaya hücum ederek oyunun kesintiye uğramasına neden oldu. BVB profesyoneli Sabitzer, adamlardan birinin güreşmesine yardım etti.

Londra'nın Wembley Stadı'nda art arda dört galibiyet serisinin sahaya çıkması nedeniyle Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında Cumartesi akşamı oynanan Şampiyonlar Ligi finali sadece 21 saniye sonra yarıda kesildi. Stadyumdaki görevliler her birini yakaladı ve hatta beşinci bir seyircinin reklam panolarından birinin üzerinden atlayıp sahaya koşmasını bile engelledi. 90.000 seyircinin önünde oynanan maç 3. dakikada da devam edebildi.

Marcel Sabitzer güvenlik görevlisi olarak görevlendirildi

Televizyon görüntüleri, sahada hücum eden gençlerden sadece ikisini gösteriyordu. Dortmund oyuncusu Marcel Sabitzer, hakemlerin adamı yakalayamaması üzerine güreşerek bunlardan birinin yere indirilmesine yardım etti. Diğeri tribünlere atlamayı başardı ve burada gözle görülür bir şekilde gururla kutlama yaptı. Diğer seyirciler ise bunu komik bulmayarak, daha önce sahada selfie çeken gence küfretti.

bu

#Konular