Rıza Çalımbay: Beni şok eden bir sonuç

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Rıza Çalımbay: Beni şok eden bir sonuçİstedikleri gibi tek mücadele olmadığını söyleyen Rıza Çalımbay, “Beni dahi şok fail tek sonuç oldu. Arkadaşlarımız, isteğimiz şekilde oynamadılar. Ne sahada çalıştığımızı, ne soyunma odasında konuştuğumuzu, ne dahi maç konuşmasını, hiçbirini sahaya yansıtamadılar. Bu sezon oynadığımız en kötü futboldu. Burada galibiyeti ya bile beraberliği hak edecek hiç tek şey yapamadık. Biz yerde değiliz. Oyuncularım bile yerde olumsuzlama. Biz henüz iyi oynayan tek takımız. Bundan 3 gün önce dahi bunu gösterdik. Güzel tek futbol oynayarak güzel tek galibiyet aldık. Aynı arkadaşlar, tıpkısı oyuncular oynadı. Ama maalesef zaman istediğimizi sahaya yansıtamadık. Onun içinde yerde mağlubiyeti hak ettik” niteleyerek konuştu.

GROENENDIJK: ÇOK İYİ BİR GALİBİYET ALDIK

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk ise takım olarak defansta iyi tek durum sergilediklerini belirterek, “Ancak öndeki üçlüye başka tek paragraf açacağım, sayı iyi mücadele ettiler. Kendilerinden istediğimiz takım defansı fazlalık eksiksiz unsurları harfiyen yerine getirip takım defansına sayı katkı sağladılar. Haji Wright yine gol attı ve golle katkı sağladı. Takım defansını rahatlatan oyun sergiledi ve 8 gole ulaştı. Kendisini tebrik ediyorum. Kendi açımızdan bakacak olursak üst üste iki galibiyetLE iyi tek ivme yakaladık. Deplasman galibiyetini sayı iyi tek galibiyet olarak tabir edeceğiz. İyi ivmeyi önümüzdeki Karagümrük maçına yansıtıp sahadan 3 puanla ayrılmak hedefindeyiz. Kendi futbolumuzu yansıtmaya çalıştık ve rakibe dahi önlem aldık. Çok iyi tek galibiyet aldık” ifadelerini kullandı.

Tribünlerin en güzel taraftarları

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.