Racing Tobogganing: Dünya Kupası Başlangıç: Julia Taubitz ve Max Langenhan için Altın

fator

New member
Yarış pisti
Dünya Kupası Başlangıç: Julia Taubitz ve Max Langenhan için Altın

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Kanada'daki kızak şampiyonası Almanya için başlıyor. Max Langenhan ve Julia Taubitz altın sürüyor. Çift kişilik mevsimler Whistler'da gümüş ve bronzlaşır.

Whistler Kanadalı'daki Dünya Yarış Tuvalet Şampiyonası'nın başlangıcında Julia Taubitz ve Max Langenhan, Alman takımı için ilk altın madalyasını aldı. Karışık Röle'nin galasında, Amerikalılar Jonathan Eric Gustafson/Emily Sweeny (+0.095 saniye) ve Avusturyalılar David Gleirscher/Madeleine Egle (+0.324) önündeki tek kişilik ikili hüküm sürdü. Langenhan, “Altın ile ilk single karma Dünya Kupası'nda elbette gerçekten güzel” dedi. Julia Taubitz ekibiyle, “Max'in bu kadar iyi bir koştuğundan şanslıydım, biraz zaman bıraktım,” dedi. -Cropic dokunmatik yüzeyi tetikleyemedi. Max Langenhan gibi, 23 yaşındaki Buz kanalındaydı.

Gümüş ve bronz ile çift koltuk

Daha önce, çift koltuklu takımlar ilk iki Dünya Kupası madalyasını getirmişti. Dajana Eitberger/Magdalena Matschina ve Hannes Orlamder/Paul Gubitz ve rekor Olimpiyat şampiyonu Tobias Wendl/Tobias Arlt ve Jessica DeGenhardt/Cheyenne Rosenthal Avusturya'ya teslim olmak zorunda kaldı. İki Alman takımı Thomas Steu/Wolfgang Kindl ve Selina Egle/Lara Michaela Kipp'in 0.018 saniye veya 0.097 saniye gerisindeydi.

Geride can sıkıcı değil

“Bizimle madalya alıyoruz. Bundan memnun olabiliriz,” dedi Gubitz. Orlamkinder, ikilinin Dünya Kupası macerasının bir eğitim düşüşüyle başladığını hatırlattı. Dajana Eitberger, “Çok mutluyum. Dar açık sinir bozucu, ama buna bakmıyoruz” dedi.

Karışık röle, yarış kızartması arasındaki sprint yarışmasının yerini alıyor. Başlık, Pazar gecesi 2010 Olimpiyat Demiryolu ile mücadelede takım rölesiyle. Bundan önce, çift koltuklar ve tek denizciler Dünya Kupası madalyaları hakkında.

DPA