Rachid Ghezzal isimini almak için başvuru yaptı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Rachid Ghezzal isimini almak için başvuru yaptı29.08.2022 17:56
Haber Kaynağı: DHA

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün ‘Vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan tanımlamaya ve soyadı değişikliği başvuruları, açınık-mevki vasıtasıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık’a kadar yapabilecek’ duyurusunun akabinde Diyarbakır’bile yaşayan ve Ankara’bile Futsal 1’inci Ligi takımlarından Çankaya Belediyespor’bile oynayan Veysi Çevik, Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal’ın ismini örtmek için talepte bulundu. Sadece maç günleri Ankara’ya giden Veysi Çevik, oğlu Kuaresma Azad’ın adının bile ‘Ricardo Kuaresma Azad’ olması için referans yaptı. Kızına bile İngiliz şarkıcı Anne-Marie’nin gıyaben koyan Çevik’in 2 başvurusunun şu zihin inceleme aşamasında olduğu belirtildi.

“EŞİME DE ANDERSON TALISCA İSMİ İÇİN BAŞVURU YAPACAĞIM”

Quaresma’nın kendisi için farklı anlamı olduğunu müfit Veysi Çevik, “Beşiktaş’tan sayı henüz önce Quaresma ile ilgili paylaşımlarım vardı. ‘Çocuğum olursa gıyaben Quaresma koyacağım’ demiştim. Sonra Beşiktaş’a transfer oldu; saçta dahi evlendim, çoluk çocuğa karıştım. Hayalimi gerçekleştirerek oğluma Quaresma gıyaben verdik. Anne-Marie’yi dahi sayı seviyorum, sayı güzel tek insan. Bizim Cizreli Mehmet var; beraberce konser verdiler. İşte o zaman beni tam kazandı. Sevdik, kızıma bile onun ismini verdik. Şimdi dahi sıra kul. Rachid Ghezzal, farklı tek oyuncu. Onu bile sayı seviyorum. Eşim için dahi Anderson Talisca ismi için referans yapacağım” dedi.

“Herkesin yaptığını olumsuzlama; değişik şeyleri yapmayı seviyorum” tekbencilik Veysi Çevik, “Kızımın ismini aslında Muslera koyacaktım. İstanbul’bile akraba, çocuğuna Ege Muslera gıyaben koymuştu. O zaman saçta dahi ‘Anne-Marie olsun’ dedim. Muslera bile sayı sempati duyduğum tek insan” niteleyerek konuştu.

Halide Çevik (29) dahi eşine olan sevgisi nedeniyle yabancı isimleri olgunlukla karşıladığını belirterek, “Benim aslında futbol ile tek alakam yok. Eşimi sevdiğim için görmezden geliyorum. O yüzden kızmıyorum, tek şey demiyorum. İlerleyen zamanlarda fikrimi değiştirebilirim. İsmim Talisca olabilir” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.