Oyunun Geri Dönüşü: Gizli Modda Knorr: Playmaker Fit the Quarter -Finals

fator

New member
Oyun kurucusunun dönüşü
Gizli Modda Knorr: Playmaker Fit the Quarter -Finals

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Birkaç gün boyunca, Alman hentbol oyuncuları Juri Knorr'un sağlığı için korkuyor. Oyun kurucu, Portekiz'e karşı Dünya Kupası düellosundan iki gün önce Oslo'ya gelir.

Juri Knorr, Alman hentbol oyuncularının takım otelinin bir gün geç saatlerinde Oslo'ya geldiğinde yeraltı otoparkından geçti. Daha fazla yorum yapmadan, takım yöneticisi Benjamin Chatton'un eşlik ettiği oyun kurucu, Çarşamba günü (20.30/Ard ve Sportdeutschland.tv) Portekiz'e karşı Dünya Kupası çeyrek finalinden önce yükseldi.

Hamburg'dan ayrılmasından kısa bir süre önce Knorr, 18 yıl önce altın darbesinden bu yana Birinci Dünya Kupası madalyası mücadelesine taahhüt için yeşil ışık vermişti. “Günler benim için iyiydi. Şimdiye kadar oldukça iyi yapıyorum. Dün tekrar kan testi yaptık, değerler iyi. Çeyrek -Finaller için hazırım, aksi takdirde burada olmazdım. Çılgın, “dedi Knorr” Schleswig-Holsteiner Zeitungsvergel (SH: Z) “.

İtalya ve Tunus'a karşı ana yuvarlak oyunları kaçıran ve bunun yerine evde sınavlara giren 24 yaşındaki çocuğun geri dönüşü de takım arkadaşlarını kolaylaştırdı. “Herkes Juri'nin sahip olduğu, saldırıdaki başımız olduğunu ve son derece yüksek bir oyun kirliliğine sahip olduğunu, bireysel güçlerle eşleştirilmiş olduğunu biliyor. Bu yüzden bize geri döndüğü için çok mutluyuz.” Dedi.

İstemsiz moladan sonra Knorr'ın ne kadar uygun olduğu görülüyor. Ancak 60 dakika boyunca yeterli olmasa bile, katılımı son derece önemlidir. “Dakikalarda rekorda durabileceği, zafere yol açabileceğini umuyorum,” dedi Kastan.

Knorr'un güçlü Güney Avrupalılara olan bağlılığı, rakibe büyük saygı duyan DHB seçimini güçlendiriyor. Son olarak, turnuva sırasında Portekizliler, İsveç ve ortak Norveç'in ev sahibi Avrupa Şampiyonası Olimpiyat üçüncü İspanya ile üç hentbol gücünü kapattı. Ulusal koç Alfred Gislason, “Geride kim bıraktıklarını gördüğünüzde, kalitesi hakkında çok şey söylüyor.” Dedi.

DHB ekibi sert direniş bekliyor

Kaleci David Späth bu nedenle güçlü Costa kardeşler Francisco ve Martim'i “güney Avrupalılarla düelloda aşırı bir mücadele bekliyor. Sütlerinde bazı dünya standartlarında oyuncuları var. Ne bekleyeceğimizi ve yakmak zorunda olduğumuzu biliyoruz” dedi 22- yaşında.

Tunus'a karşı ana tur için on bir gole odaklanan Marko Grgic, rakibin hafife alınması konusunda da uyardı. “Uluslararası bir üst düzey, yüksek hız ve büyük bir arka alanda hareket eden birçok genç oyuncunuz var. DHB takımında genç genç.

Backaum-Ace Renars Uscins, Portekizlileri, Olimpiyat Oyunlarında şaşırtıcı bir şekilde gümüş kazanan Alman takımının ayak izlerinde biraz görüyor. Uscins, “Olimpiyatlardaki bizimkine benzer olabilirler. Ama durdurmak istemiyorsunuz: “Amacımız yarı finallere gelmemiz ve madalyalar için oynamamız.”

Golla Dünya Kupası Yeniden Başlatıyor

Knorr'a ek olarak, en azından Lukas Stutzke tekrar yardımcı olabilir. Kaptan Johannes Golla bu nedenle Norveç başkentine geldikten sonra Dünya Kupası yeniden başlamasını hariç tuttu: “Bizim için hareket turnuvanın gerçekten gittiğinin işaretidir çünkü nakavt turuna vardık.”

DPA