Nuri Şahin Luyindama’yı neden çıkardığını açıkladı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Nuri Şahin Luyindama’yı neden çıkardığını açıkladıAntalyaspor, ligin 13’üncü haftasında sahasında oynadığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük’ü 4-2 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar aldığı yerde galibiyetle ligde oynadığı son 3 maçı bile kazanarak hanesine 9 puan yazdırdı ve yükselişini sürdürdü. Akdeniz ekibi, ligde puanını 16’ya yükseltirken, Fatih Karagümrük ise 12 puanda kaldı. Mücadelenin akabinde Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu.

Takımda gıda zehirlenmesi olduğu için rahatsızlanan yardımcı antrenörlerden Michael Lindesman’ın hastaneye gitmesi ve Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk’in kendisine eşlik etmesi sonucunda gazete toplantısına Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin katıldı. Nuri Şahin, maça sayı kötü başladıklarını dile getirdi. Şahin, “Planladığımızın tamamen sayılmazsa maça başladık. Zorunlu tek tadil yapmak zorunda kaldık. Değişiklikle oyuna rengi bile olsa ortak olmaya başladık. Gollerle beraberce dahi momentumu bile yakaladıktan sonra iyi tek maç çıkardığımızı düşünüyorum. Taktiksel olarak farklı tek düşüncemiz vardı ama tutmadı ve yanlıştan erken döndük. İyi tek sonuç aldık ve sayı mutluyuz” dedi.

“LUYINDAMA TAKTİKSEL OLARAK ÇIKTI”

Christian Luyindama’nın erken çıkartılmasıyla ilgili gelen soruya Nuri Şahin, “Luyindama’yı taktiksel tadil olarak kenara aldık. Aslında hiç adetim değildir ilk yarı bitmeden oyuncu anlamak. Ben dahi futbolcuydum ve kötü tek his olduğunu biliyorum. Buna mecburduk ve kötü başladık. Baskıya çıkamadık. Karagümrük’te Ozdoev’i iyi kapatamadık. O yüzden değiştirdik ve yerde tuttu. Bazen tutmuyor ama zaman tuttu” niteleyerek konuştu.

Derbi sırasında yetişkin tesadüf

“MAÇ MAÇ BAKIYORUZ”

“Geçen sezon yaşanan düşüş ve çıkışın yerde sezonda tıpkısı şekilde ilerlediğini düşünüyor musunuz” sorusuna Şahin, “Biz maç maç bakıyoruz. Geçen sezon ile yerde sezonu sayı karşılaştırmamaya çalışıyoruz. Çünkü farklı oyunculardan kurulu tek takım ve sezon başını beraberce geçirmiş tek takım var. Bazen sonuçlar gelmiyor ve yerde sezon 6 haftalık tek süreçten geçtik. Sezona iyi başlamıştık. Oyun ve puansal anlamda ama bunlar futbolda var. Biz yetişkin tek seri yapacağız niteleyerek olumsuzlama maç maç bakıyoruz. Önümüzde kupada oynayacağımız Pendik ve İstanbul’bile oynayacağımız tek maç var. Ondan sonra sayı enteresan tek sıra var” niteleyerek yanıt verdi.

“LARSSON’UN DURUMU İYİ”

Maçta sakatlanarak kaynak Sam Larsson’un kendileri için sayı önemli olduğunu kaydeden Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hafif ağrısı oldu. Bizim için sayı önemli tek oyuncu. O bile yoruldu ve 3 maç arka arkaya oynadı. Ağrısı oldu ama akıllandırma iyi” dedi.

“UFUK AKYOL ÜZERİNE KOYA KOYA GİDİYOR”

Sakatlıklardan sayı cazip Ufuk Akyol ile ilgili Şahin, “Ufuk’ta en yetişkin sorun sakatlığıydı. Ondan sonra iyi gidiyordu. Sezon başını bile iyi geçiremedi. Şimdi ritim yakaladı ve bizim için sayı önemli tek oyuncu. Oyun zekası sayı güçlü tek oyuncu, üzerine koya koya gidiyor” şeklinde konuştu.

PIRLO: 3-3’Ü BULABİLİRDİK AMA KAYBETTİK

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ise “Maça iyi başlayarak iki gol attık. Her şey istediğimiz gibi giderken maç henüz sonra sayı farklı tek yere gitti. 2-0 iken 3 tane net pozisyon bulduk. Oyunu koparabilirdik, rakibe tek açık verirseniz rakip onu kıymetlendirmek için gelir. Biz dahi maçı kapatamadık. Goller yedik. 3-2 oldu. 3-2’takt sonra pozisyonlara girdik. 3-3’ü bulabilirdik ama değerlendiremedik ve maalesef maçı kaybettik” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.