Miguel Crespo’dan Portekiz Milli Takımı yorumu

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Miguel Crespo’dan Portekiz Milli Takımı yorumuGalibiyetten dolay takım arkadaşlarını kutlayan Crespo, “Bizler açısından zor tek maçtı. Bugünkü temennimiz ve objektifimiz 3 puan örtmek üzerineydi. Bu maksat ve istek ile oynadığınızda bile sonuç olarak istediğiniz neticeyi alabiliyorsunuz. Ben dahi takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolay kutluyorum. Galibiyet için tüm takımı kutluyorum” niteleyerek konuştu.

“TAKIMA KATKI SAĞLADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Attığı golle takıma katkı sağladığı için mutlu olduğunu dile getiren Portekizli orta saha oyuncusu, “Evet nitelik tek gol olabilir. Açıkçası o aksiyonda Joao Pedro ve Valencia’nın attığı koşu ile tarafıma saha yarattılar. Benim önümü boşalttılar. Ben dahi kaleyi gördüğüm anda şut çekmeyi tercih ettim ve atma olduğum şutla golü bulmuş olduk. Takıma katkı sağladığım için sayı mutluyum” şeklinde konuştu.

“BU SENE DAHA OFANSİF BİR POZİSYONDA OYNADIĞIMI SÖYLEYEBİLİRİM”

Jorge Jesus’un takımın başına geçmesiyle henüz ofansif oynadığını tamlayan Crespo, “Atmış olduğum golden dolay mutluyum tabii ki. Aynı zamanda yardımcı yapmaktan dolay bile tıpkısı şekilde mutluyum. Geçen sezon itibariyle sayı fazla şut opsiyonları bulamıyordum. Gol opsiyonları bulamıyordum kendi adıma. Ama şu zihin çalışmış olduğumuz teknik adamla beraberce sayı henüz ofansif tek pozisyonda oynadığımı söyleyebilirim. Dolayısıyla bile benim adıma henüz sayı fırsat oluşuyor yerde yönden” dedi.

“MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRECEĞİM”

Portekiz için görev yapmanın kendisi için güzel tek hayal olduğuna uyanıklık cazip Crespo, “Ben elimden gelenin en iyisini her zaman ortaya koymaya çalışıyorum. İsmail ile beraberce güzel tek uyum yakaladığımızı bile söyleyebilirim. Diğer takım arkadaşlarım bile tıpkısı şekilde sayı iyi performans ortaya koyuyorlar. Ben kendi adıma sayı sıkı tek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Milli takım sorusuna gelecek olursak söylemiş olduğum gibi performansımın en iyisini ortaya koymak istiyorum antrenmanlarda ve maçlarda. Bildiğiniz üzere Portekiz’dahi oldukça iyi seviyede oyuncular var. Tabii ki güzel tek hayal. Portekiz Milli Takımı’nda bile oynayabilmek namına tabii ki çalışmalarımı sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN 5 GOL ATABİLMEKTİ”

Son olarak rakip takımlar hakkında yorumlarda bağcıklı Crespo, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bunu bile tabii ki görmezden gelemeyiz. Çünkü rakipler dahi tıpkısı şekilde kaliteli oyunculara sahip. Onlar bile oyunlarını sürekli geliştiriyorlar. Bir kalite ortaya koymaya çalışıyorlar. Söylemiş olduğunuz gibi 4 gol attı rakip ama bizim açımızdan önemli olan 5 gol atabilmekti. Biz dahi onun için mutluyuz.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.