Mesut Bakkal’dan istifa sinyali – Son Dakika Futbol Haberi

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Mesut Bakkal’dan istifa sinyali – Son Dakika Futbol Haberi23.10.2022 15:01
Haber Kaynağı: DHA

Altınordu karşısında yerde sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını bile tamlayan Bakkal, “Kıt kanaat oyuncu grubuyla sürme ediyoruz. Herkesin tepkisini tabiî karşılıyorum. Samet’i ilk kez oynattık ve Berkan’ın gösterdiği performans Denizli için yetişkin kazanç. Sezon başında başladığımız oluşumda yerde kötü gidişat vardı. Benim başımda tek yönetim var. Bugün gideriz, benim gitmem veya kalmam sorun olumsuzlama” dedi.

İstatistiklerde Denizlispor’un Altınordu’ya karşı üstünlük sağladığını ifade fail Bakkal, “Maçı kıymetlendirmek gerekirse son haftalarda keyif aldığım en iyi maçlardan tek tanesi. Önemli olan sonuç, herkes ona bakıyor. Topla oynamaya baktık, yüzde 65 ve yüzde 35 gibi oyun ve iki tane direkten top ile 2 tane pozisyon. Rakip sıkıntı sahada topla kavuşma 39. İdmanda hiçbir şey yokken Ömer’in arka adalesinde sakatlığı oldu. Özer’in ve Mayi’nin sakatlığı sürüyor. Isınmada Leo’nun kaburga kırığının tekrar ortaya sökmek, bunlar hep bizi zorladı” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.