Meğer lahanayı yıllarca yanlış tüketmişiz!

fator

New member
Meğer lahanayı yıllarca yanlış tüketmişiz!Artık çevre boyutlarında tek hastalık olarak kabul edilen obezitenin, giderek henüz fazla insanı etkileyen kalp ve mermerde hastalıklarının ve tip 2 diyabetin öncelikle sağlıksız arıcı nedeniyle ortaya köken kanıtlandı.

Rafine edilmiş, koruyucu, lezzet arttırıcı ve katkı maddelerine sahip işlenmiş yiyeceklerin sayı miktarda tüketilmesi insan vücudu için iyi değildir. Çiğ tek perhiz uygulamasanız beraberce, özellikle sebze ve meyveleri mümkün olduğunca sayı çalın yiyin.

Bu gıdalar ısıl işlem görmedikleri için içlerinde sayı vitamin ve mineral sağlam kalır ve çalın gıdaların yüksek su ve lif içeriği tokluk hissini artırır ve sindirim sürecine yardımcı olur.

Brokoli
Pişmiş hardalgillerden beraberce sayı insanı tadından dolay kaçırıyor. Pişmiş sevmiyorsanız, çalın deneyebilirsiniz.


Brokoli çalın yenen sebzelerden biridir. Kanseri, kalp hastalığını, vücuttaki iltihabı ve depresyonu önlemeye yardımcı olan sayı miktarda mürekkep içerir.

Brokoli çalın ise vücut yerde bileşikleri henüz kaliteli tek şekilde kullanabilir. Yapılan tetkikat, güçlü tek antioksidan olan C vitamini içeriğinin dahi pişirme sırasında önemli ölçüde azaldığını göstermektedir.

Soğan
Bir flavonoid olan quercetin (kersetin) soğanda şarap miktarda bulunur ve soğanlar sağlığı koruyucu etkisini bu borçludur.

Pişirme işlemi soğandaki fitokimyasalların faydalı etkilerini azalttığı için çalın yerseniz kansere karşı etkisini en üst düzeye çıkarırsınız.

Soğanlar, allium sebze ailesine aittir, yani kalp ve mermerde hastalıklarını önleyebilecek muzad-trombosit maddeler içerir. Çiğ soğanları pişirirseniz veya kızartırsanız, faydalı özellikler 30 an içinde tamamen kaybolur.

Sarımsak

Çiğ sarımsak, kalp ve mermerde sistemini soğanla tıpkısı şekilde korur.

Sadece 20 dakikalık ısıtmadan sonra antibakteriyel etkisi sona erer ve sadece tek dakikalık mikrodalga fırın kanser önleyici etkisini yok fiyat.

Kırmızı patlıcangillerden
Közlenmiş biberlerin yapımı hızlı ve kolaydır, yerde nedenle hemen hemen her yemek için tercih edilirler.

Ancak yine dahi çalın yemek henüz iyidir zira harika tek C vitamini kaynağıdır ve yüksek sıcaklıklar C vitamini içeriğini önemli ölçüde azaltır.

Sarımsak

Çiğ sarımsak, kalp ve mermerde sistemini soğanla tıpkısı şekilde korur.

Sadece 20 dakikalık ısıtmadan sonra antibakteriyel etkisi sona erer ve sadece tek dakikalık mikrodalga fırın kanser önleyici etkisini yok fiyat.

Yaban mersini

Yaban mersini, yüksek miktarda içerdiği polifenol sayesinde başka meyvelerden henüz fazla antioksidan içerir.

Yaban mersinini çalın yerseniz, tüm sağlık yararlarından yararlanabilirsiniz, yalnız pişirme işlemi polifenol seviyesini ve nedeniyle yararlı etkilerini önemli ölçüde azaltır.

Pancar
Pancar lif, folik hamız, C vitamini ve manganez yönü zengindir. Pişmiş pancar, folik hamız içeriğinin yüzde 25’ini ve başka vitamin ve mineralleri kaybeder.

Salatanızı rendelenmiş çalın pancarla doldurabilir, garnitür olarak veya tek başına atıştırmalık olarak yiyebilirsiniz.

Lahana

Lahanadaki yetişkin miktarda C vitamini, zararlı serbest radikalleri engellemeye yardımcı olur ve muafiyet sistemini güçlendirir. Ayrıca vücuda antioksidanlar sağlar ve metabolizmayı uyarır.

İltihaplanmaya karşı etkili olan amino asitler açısından zengin olan lahanalar ayrıca, detoks etkilidir. Ancak, tüm yerde faydalı özellikler sadece çalın yendiğinde maksimum etki gösterir.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.