Mahmoud Trezeguet: Gol ve asiste açım

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Mahmoud Trezeguet: Gol ve asiste açım04.11.2022 01:04 Son Güncelleme: 04.11.2022 01:31

Takım olarak iyi savunma yaptıklarını tamlayan Marc Bartra, “Harika tek ilk yarı geçirdik, ihtimal dahi 3-0’ı bulup, içeri girebilirdik. İkinci yarı bile yerde oyunumuzu sürme ettirmek istedik. Takım olarak iyi savunma yaptık. Grubu ihtimal üçüncü bitirdik, henüz iyi yerlerde olabilme şansımız vardı, yerde mücadelenin sürüyor olması bizim adımıza önemli” niteleyerek konuştu.

BARTRA: GEÇİŞ SÜRECİNDEYİZ

Savunmada yaşanan hatalara ilişkin soru üzerine Bartra, “Bir geçiş sürecindeyiz. Futbol tek hatalar oyunu, henüz rengi hata yapanın kazandığı oyun. Biz henüz rengi hata yapmaya çalışıyoruz. Bunun üzerine dahi çalışıyoruz. Bugünkü yolumuzun gerçek yol olduğunu düşünüyorum. Kaliteli tek takım olduğumuzu gösterdik. Bu takımın olduğu her yerde her zaman mücadele vardır. Gidilebilecek yapılabilecek en iyi işi yapmaya çalışacağız” yanıtını verdi.

Mostafa Mohamed Nantes’ı gruptan çıkardı

TREZEGUET: GOL ATMAYA AÇIM

Mahmoud Trezeguet dahi 3 puanı aldıkları için sayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Bundan sonra tek sonraki aşamaya geçtik. Şimdi ise önümüzdeki lige odaklanıyoruz. Her maç elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Elbette gol göndermek ve yardımcı yapmak için açım. Bunları yapmayı arzuluyorum. Ama bunları bile yapamadığım zaman takımın kazanması için en iyi yapılması gereken neyse onu yapmaya çalışıyorum. Görevimi sadece gol atma ve yardımcı yapma olarak yorumlamayalım. Takıma en iyi anlamda yardımcı olmaya çalışıyorum. Umarım en iyi yerde sürme ederiz” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.