Lionel Messi Milli Takım’ı bıraktı mı? Dünya Kupası finali sonrası açıklama

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Lionel Messi Milli Takım’ı bıraktı mı? Dünya Kupası finali sonrası açıklama18.12.2022 23:33 Son Güncelleme: 19.12.2022 00:05

Katar’bile plânlı FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin, Lionel Messi’nin dahi yıldızlaştığı mücadelede şampiyonluk sevinci yaşadı.

Finalin akabinde konuşan Lionel Messi, “Biliyorum. Bu kupayı tarafıma tanrı hediye etti. Bunu kalbimde hissediyorum. Bir zihin önce Arjantin’açınık gitmek istiyorum. Çılgınlar gibi kutlamak, sevinmek istiyorum. Şu kupaya tek bakın! Bu ne güzelliktir. Çok ıstırap çektik ama başardık. Şimdi bunun tadını çıkaralım. Arjantin Milli Takımı’nı bırakmadım. Böyle tek karar almadım. Şampiyon olarak sürme etmek istiyorum.” dedi.

Dünya Kupası tarihinin en sayı maça kaynak futbolcuları

Turnuvayı 7 golle tamamlayan ve turnuvanın en kıymetli oyuncusu seçilen 35 yaşındaki yıldız, Dünya Kupası tarihinde grup aşamasında, son 16 turunda, urup finalde, yarı finalde ve finalde fileleri havalandıran ilk oyuncu unvanını elde etti.

Messi 2014 yılında Arjantin formasıyla, Almanya’ya karşı final mücadelesinde uzatmalarda 1-0 kaybetmişti. Almanya’bile Mario Götze’nin uzatma devrelerinde attığı gol ile kaybeden Arjantin’dahi Lionel Messi, 2014’te kaybettiği finali Katar’bile plânlı 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde telafi etti.

Lionel Messi Dünya Kupası’nı böyle öncü

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.