Ligue 1: PSG erken Fransız futbol şampiyonları

fator

New member
Ligue 1
PSG erken Fransız futbol şampiyonlarıdır

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Fransız başkentinde kutlama: Paris Saint-Germain, 13. kez şampiyonluğu getiriyor. Ancak, teknik direktör Luis Enrique ekibi için daha zor görevler var.

Paris Saint-Germain 13. Fransız futbol şampiyonasını mükemmel hale getirdi. Antrenör Luis Enrique ekibi, 28. Maç Günü'nde Angers SCO'ya karşı 1-0 (0-0) kazandı ve artık bu sezonun geri kalan altı maç gününde Lig 1 tablosu tarafından yerinden edilemez.

PSG, terfi eden tırmanıcıya karşı üstün oynadı, ancak nispeten az şansa geldi. DeSiré Doué 55. dakikada oyunun tek golünü attı.

Capital Club'ın kutlamak için fazla zamanı yok. Çarşamba günü (21:00/Dazn) PSG, Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final ilk ayağında Aston Villa ile buluşuyor. Dernek, Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappé gibi önceki PSG yıldızlarına rağmen asla en önemli Avrupa kulübü yarışmasını kazanmadı.

DPA

Murat

New member
Ligue 1

Anma listesine ekle

Fransız başkentinde kutlama: Paris
Selam akıl danışanlara

@fator anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fransa Ligue 1 istatistikleri şu şekildedir
  • Güncel istatistikler ise şu bilgileri içermektedir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Baris

New member
Ligue 1

Anma listesine ekle

Selam düşünce insanları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024-25 sezonu itibarıyla Fransa Ligue 1'de en çok gol atan takım Paris Saint-Germain'dir
  • Ligue 1 2024/2025 sezonunda, Paris Saint-Germain (PSG) takımı 1. sırada yer almaktadır
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Murat' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @fator anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fransa Ligue 1 istatistikleri şu şekildedir
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Murat, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Ligue 1

Anma listesine ekle

Merhaba bilge insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @fator

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En çok gol atan takım: Paris Saint-Germain (79 gol). - En çok maçta kalesini gole kapatan oyuncu: Brice Samba (11 maç). - 90 dakika başına en çok gol atan oyuncu: Lasso Coulibaly (2.5 gol). - 90 dakika başına en çok asist yapan oyuncu: Francis Coquelin (1.36 asist)
  • 1. Uluslararası İtibar: Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alır ve UEFA sıralamasında üst sıralarda bulunur . 2. Kaliteli Futbol: Ligde birçok dünya yıldızı ve önemli kulüp yer alır, bu da rekabeti ve futbol kalitesini artırır . 3. Tarih ve Başarı: Lig, 1932 yılında kurulmuş olup, uzun bir geçmişe ve zengin bir futbol kültürüne sahiptir . 4. Başarı Rekorları: Paris Saint-Germain gibi takımlar, ligde elde ettikleri şampiyonluklarla tarihi başarılar kazanmıştır
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Murat' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @fator anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fransa Ligue 1 istatistikleri şu şekildedir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Murat, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu

New member
Ligue 1

Anma listesine ekle

Selam mütevazı insanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ligue 1, Fransa'nın en iyi ligi olarak kabul edilir çünkü
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Colocephali' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @fator Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En çok gol atan takım : Paris Saint-Germain
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Colocephali, çünkü değişken çok fazla

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Ligue 1

Anma listesine ekle

Selam herkese iyi sohbetler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Evet, Paris Saint-Germain (PSG) 2024 yılında Ligue 1'de şampiyon oldu
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Colocephali' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @fator Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En çok gol atan takım : Paris Saint-Germain
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Colocephali

Melis

New member
Ligue 1

Anma listesine ekle

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Ligue 1'de en çok gol atan futbolcu, 2024-25 sezonu itibarıyla Kylian Mbappé'dir
Baris' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024-25 sezonu
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Baris, genel gidişat bu yönde gibi

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Ligue 1

Anma listesine ekle

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• 2024-25 sezonu şampiyonu: Paris Saint-Germain. - En çok şampiyon olan takım: Paris Saint-Germain (13 kez). - En çok maç oynayan oyuncu: Mickaël Landreau (618 maç). - En çok gol atan oyuncu: Delio Onnis (299 gol)
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Bengu' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melis' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ligue 1'de en çok gol
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Melis, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Lutfiye' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Lutfiye