Jorge Jesus: Normalin dışında bir sporcu

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Jorge Jesus: Normalin dışında bir sporcuFenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşma sonrası açıklamasında, “Ligde 11 maçta 30 küsur golümüz var. Avrupa’bile yerde gol ortalaması üzerinde pek fazla takım yoktur. Bayern Münih ve Manchester City müstesna takımların yerde gol ortalamasını yakaladığını düşünmüyorum. İlk yarıda iyi tek performans gösterdik, 2-0 ile içeri girdik. Daha fazla olabilirdi. Rakip henüz sonra maça ortak oldu. Maçın gidişatıyla fiziksel kapasite farkımızı koyduk. Riskli, ofansif oyun oynuyoruz ve arkada oyuk bırakabiliyoruz. Ama saçta oyuncularımdan böyle tek oyun istiyorum. Önemli olan yediğimizden sayı atmamız” niteleyerek konuştu.

“BU TAKIMIN LİDERİ OLARAK OYUNCULARIMI SAVUNMALIYIM”

Altay Bayındır ile tribünlere gitmesiyle ilgili Jesus, “En önemlisinin takım olduğunu düşünüyorum, saçta değilim. Ben dahi takımın parçasıyım teknik yönetmen olarak yetişkin sorumluluk benim. Siz istediğiniz kadar iyi hoca olun, oyuncularınız fikirlerinize inanmazsa şansınız yoktur. Bende yerde takımın lideri olarak oyuncularımı savunmalıyım. Altay’ın taraftar sevgisine ihtiyacı var. Son maçta hâl böyle şekilde olmadı. Her oyuncunun iyi olmadığı dönemler olabilir, taraftarın bunu anlaması gerekiyor. Tepki göstermemeleri gerekiyor. Futbolcular Fenerbahçe ambleminin ta kendisidir. Bizde taraftarlardan oyunculara sevgi göstermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yarıştığımız takımlar arasında Fenerbahçe yok

Rotasyon konusuna bile değinen Jesus, “Altay için rotasyon yapmak istesek yerde bölgede 2 kaleci var ama Attila için yok. Onun yerine oynatabileceğimiz stoper yok sakatlıklardan dolay. Elimizde 2 stoper var sadece. Attila bugüne kadar tüm maçlarda oynadı, oyundan çıkmadı ve sakatlık sınırında oynuyor. Lige sıra verildiğinde milli takıma gidecek ve sınırda oynamaya sürme edecek. O normalin sayılmazsa tek sporcu. Fiziksel anlamda sayı iyi, herhangi tek sakatlık yaşamadı. Onun bile oynamaktan başka şansı yok. Orta saha ve ön bölgede sayı fazla opsiyon var, rotasyon yapabiliyoruz ama arka toprak için tıpkısı şeyi söyleyemem. Sakatlıkların ne zaman döneceğini tam net bilmiyoruz. 2 stoperden akraba sakatlanırsa ne yapacağımı bilmiyorum, ihtimal saçta oynarım” dedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynayacakları maçla ilgili ise Jesus şunları söyledi:

“Bizim yetişkin hedefimiz lig, zaman sıradayız ama hiçbir şey garanti olumsuzlama. Ligi nasıl bitirdiğimizin önemli. Avrupa Lig’ini kazanamayacağımızı biliyoruz. Orada sayı güçlü takımlar var. Gidebileceğimiz kadar uzağa gitmek istiyoruz. Kiev maçından sonra yine tek lig maçı olacak, o sayı önemli. Fenerbahçe’nin tek B takımı yok ihtimal ama henüz genç oyuncular süre bulabilir. Belki dahi Dinamo Kiev teknik direktörünü memnun edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.