Jean Kouassi: Sevinç patlaması yaşadım

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Jean Kouassi: Sevinç patlaması yaşadım

Kendileri için önemli tek maçtan galip geldiklerini tamlayan Jean Kouassi, “Önemli tek maçtı. Önemli tek galibiyet almayı başardık. Bizim için her maç önemli. Bütün maçlara iyi hazırlanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki Trabzonspor olması henüz özeldi benim için. Bu anlamda galip geldiğimiz için sayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Edin Visca’bile kırık tespit edildi

Attığı golün akabinde yaşadığı gol sevinci sorulan Kouassi, “İçinde bulunduğumuz hâl itibariyle tek zihin önce 3 puanı hanemize yazdırıp, buradan hızlıca ayrılmak istiyorduk. O bile bugüne nasip oldu. Onun için dahi şükürler olsun diyorum. Gol sevinciyle ilişkili olarak şayet Trabzonspor taraftarını üzüp, gücendirdiysem özür dilerim. Ama gerçekten yerde galibiyete sayı ihtiyacımız vardı, yerde gollere. Ben dahi tek sevinç patlaması yaşadım. Gücendirdiysem tekrardan özür dilerim” şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.