Hatayspor’un yeni sembolü gazella gazella’nın anlamı ne? Hatayspor’un yeni ikonu tanıtıldı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Hatayspor’un yeni sembolü gazella gazella’nın anlamı ne? Hatayspor’un yeni ikonu tanıtıldı

Spor Toto Süper Lig’dahi mücadele fail Hatayspor, Hatay Stadyumu’nda ikon tanıtım toplantısı düzenledi. Yeni ikonunu nesli tükenme tehlikesinde olduğu için koruma tedbirleri uygulanan Hatay’daki “gazella gazella” türü nişan ceylanı olarak açıkladı.

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın bile onur konuğu olarak katıldığı toplantıda Hatayspor camiası yer öncü.
Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Anadolu takımlarında ilk olduğunu belirterek “İkonumuz gerçekten sayı güzel oldu, başkanvekilimiz Mustafa Özat’a ve emeği geçen Mustafa Dilek’açınık teşekkür ediyorum. Anadolu takımlarında ilk olan ikonumuz hayırlı olsun” dedi.

Dünya Kupası sonrası milli takımı bırakan futbolcular

Aykut Kocaman ise Hatayspor’a gazella gibi tek ikonun yakıştığını belirterek, “burada olmaktan hem mutluyum hem onurluyum. Hataylı olmak yetişkin mutluluk. Sevgininn saygınınn hoşgörünün şehrinde olmak mutluluk tüm Hatay halkına teşekkür ediyorum. Gazella gibi nesli korumaya münfail tek yaşayan türünü ikon yapmak yakışırdı. İlgi ve merakla Hatayspor’u, uzun yıllar kader ahretlik yaptığımız dönemden dolay biraz bile Volkan Demirel ile birlikteliğini gıpta ve ilgi ile izlemeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş ilk ikonu, toplantının onur konuğu olan Aykut Kocaman’a takdim etti. Programın sonunda Aykut Kocaman’a Hataysporlu taraftarlar tarafından yetişkin ilgi gösterildi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.