Güri̇ş Holding Ne Iş Yapar ?

Colocephali

Global Mod
Global Mod
GURIS Holding: Bir Baks

GURIS Holding, Turkiye merkezli bir holding sirketidir ve cesitli sektorlerde faaliyet gostermektedir. Sirketin temeli, 1958 ylnda Guris Insaat ve Muhendislik Ltd. Sti. olarak atlmstr. O gunden bu yana, holding buyumus ve genislemis, farkl sektorlerde kendine yer edinmistir.

Insaat ve Altyap Projeleri

GURIS Holding'in ana faaliyet alanlarndan biri insaat ve altyap projeleridir. Sirket, bircok buyuk olcekli insaat projesini basaryla tamamlams ve Turkiye'nin altyap gelisimine katk saglamstr. Ozellikle barajlar, yol ve kopruler gibi altyap projelerinde uzmanlasmstr.

Enerji Sektoru

Holding, enerji sektorunde de faaliyet gostermektedir. Bu alanda ozellikle ruzgar enerjisi, hidroelektrik enerji ve gunes enerjisi gibi yenilenebilir enerji kaynaklarna odaklanmaktadr. Enerji portfoyu, Turkiye'nin enerji ihtiyaclarna katk saglamak amacyla surekli genislemektedir.

Tarm ve Gda Uretimi

GURIS Holding, tarm ve gda uretimi alannda da faaliyet gostermektedir. Tarm sektorunde, ozellikle hayvanclk ve tarmsal uretimde etkin bir sekilde yer alrken, gda uretimiyle de genis bir yelpazede tuketiciye hizmet sunmaktadr.

Endustriyel Uretim ve Teknoloji

Holding, endustriyel uretim ve teknoloji alannda da faaliyet gostermektedir. Bu kapsamda cesitli endustriyel tesislerde uretim yapmakta ve teknolojiye dayal cozumler sunmaktadr. Makine ekipmanlar ve endustriyel malzemeler uretimi gibi faaliyetler bu alana dahildir.

Uluslararas Projeler ve Yatrmlar

GURIS Holding, uluslararas alanda da cesitli projeler ve yatrmlar yapmaktadr. Ozellikle Orta Dogu, Kuzey Afrika ve Balkanlar gibi bolgelerde altyap projeleri ve enerji yatrmlar gerceklestirmektedir. Bu sayede sirket uluslararas arenada da etkin bir konuma gelmistir.

Sonuc: GURIS Holding'in Cesitliligi ve Etkisi

GURIS Holding, genis bir is alanna sahip olan bir holding sirketidir. Insaat, enerji, tarm, gda, endustriyel uretim ve uluslararas yatrmlar gibi cesitli sektorlerde faaliyet gostererek Turkiye'nin ve dunyann farkl bolgelerindeki altyap ve ekonomik gelisimine katk saglamaktadr.