GS LEO Residences projesi satış lansmanı yapıldı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
GS LEO Residences projesi satış lansmanı yapıldı

17.12.2022 21:53
Haber Kaynağı: İHA

Galatasaray’ın Mecidiyeköy’dahi yer saha GS LEO Residences projesi satış lansmanı Nef Stadyumu’nda gerçekleşti. Lansmana Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve sayı sayıda davetliler katıldı. 134 özel dairenin satışı, Dursun Özbek, Faruk Akbal ve Erden Timur’un gongu çalmasıyla başladı. Kısa sürede dairelerin satışının yetişkin bölümü gerçekleşirken, kalan son 4 daireyi dahi Başkan Dursun Özbek öncü.

Galatasaray iki transferi bitirdi! Üçüncüsü yolda

Bu projenin Galatasaray için önemli olduğunu vurgulayan Dursun Özbek, kulübün gelecek projeleri için önemli tek fon kaynağı olacağını ifade etti. Bu projeye dayanak veren herkese teşekkür fail Özbek, “Bu proje 5 sene evvel benim başlattığım tek projeydi. Otel için yapılması için hazırlanan projeydi. Bugün koşulları çerçevesinde rezidans yapılması henüz sayı uygun oldu. Buradan kaynaklanan fonun tek kısmı Florya’ya tek kısmı Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerimize güç verecek” niteleyerek konuştu.

Faruk Akbal ise, “Galatasaray camiasına bize güvendikleri için, sorumluluğu paylaşma konusunda bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Galatasaray bizim için önemli ve kıymetli tek marka” şeklinde konuştu.

Satışların akabinde ışık gösterisi yapılırken, bazen sanatçılar bile konser verdi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.