Ferrari: Sirk atı mı yoksa dahi mi? Hamilton'un ilk zaferi hiçbir şey ifade etmiyor

fator

New member
Formül 1
Sirk atı mı yoksa dahi mi? Hamilton'un Ferrari'deki ilk zaferi hiçbir şey ifade etmiyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Lewis Hamilton, Çin'deki Sprint yarışında Ferrari'deki ilk zaferi getiriyor. Bu hayallerin çiçek açmasını sağlar. Ne yazık ki, gerçeklik farklı görünüyor.

Lewis Hamilton Ferrari'deki ilk zaferini elde etti. Yedi katlı dünya şampiyonu, McLaren'deki Oscar Piatri ve Red Bull'daki Max Verstappen'in önündeki bitiş çizgisi hakkında ilk olarak Şangay'daki Sprint yarışında yarıştı. Melbourne'deki ilk Grand Prix hafta sonundan kazanan McLaren-Pilot Lando Norris, sezonun ilk kısa yarışında fazla bir şey elde etmedi. 25 yaşındaki Norris, bir Dünya Kupası noktası için yeterli olan sekizinci sıradan memnun olmak zorunda kaldı, Hamilton ise birincilik için sekiz puan katıldı.

Avustralya'da sezona hayal kırıklığı yaratan başlamadan sonra, 40 yaşındaki Hamilton için ilk küçük başarı sürpriz oldu.

Ferraris acımasızca Melbourne'de sürdü. Takım meslektaşı Charles Leclerc sekizinci oldu, Hamilton onuncu sıraya indi – aşağıdaki yarışlar için iyi bir umut vermeyen acı bir iflas. Ferrari ve Hamilton kombinasyonu etrafındaki öfori güçlü bir damper aldı.

Lewis Hamilton ve Ferrari isimleri her şeyi aşıyor

İtalyan yarış takımında Hamilton katılımının duyurulması ve ondan yapılan beklentiler geçen sezonki büyük şeydi. Konu, Lando Norris ve Max Verstappen (elbette kendine karar verdiği) arasındaki düello ayırdı. Lewis Hamilton şimdi kırmızı bir yarış takımında padoktan geçtiğinde, hayranlar, medya ve uzmanlar için en çılgın rüyalar ortaya çıkıyor. Ancak İtalyan rüyalarıyla sıklıkla olduğu gibi, gerçeklik takip etmek istemiyor.

01 Ekim 2024.10: 50

Milyoner Chico

“Piyangoyu kazandıktan sonra reddettim, tekrar sıktım”

Formula 1 tarihindeki en büyük yarış sürücülerinden birinin (veya en büyük?) Kariyerinin son sayaçlarında kırmızı bir sirk sayısına sahip olma riski var. Melbourne bunu gösterdi. Ferrari, sezonun başında en hızlı arabaya sahip olan McLaren ile bağlantıyı bulmak zorundadır. Hamilton gerçek bir sıkıntıyı tehdit ediyor. Çünkü taahhüdünün büyük amacı Dünya Kupası unvanı ve başka bir şey değildir.

Bu “klasik arabalar” seksenlerin en hızlı arabaları arasındaydı

Lamborghini Countach

Üretici/Model: Lamborghini Countach
Yıllarca inşaat: 1974 – 1990
Özel Özellikler: “LP5000S quatrovovervole” 455 hp ile en büyük performansa sahipti. Lamborghini 610 tanesini inşa etti.
Mevcut kullanılan araba fiyatı: Yüksek motorlu modeller için 400.000 ve 500.000 Euro arasında.

© Manfred Segerer / Image Images

Daha
Resim altyazısını aç

Görüntü altyazısını kapatın

Geri

Daha öte

Üst yaşta bile hala harika bir sanatçı olması, sprint yarışındaki zaferini kanıtladı. Şangay'da gerçek bir lastik fısıltısına ihtiyacınız var, rota tam anlamıyla lastikleri “yiyor”. Rahat bir şekilde sürmeyenler geri çekilir. Hamilton her zaman gerçek bir Çin uzmanı olmuştur. Burada altı zafer kazandı, başka hiçbir sürücü ikiden fazla başarıyı kazanmadı.

Hamilton bir gerçekçi

Zaten Cuma günü Sprint kalifikasyonunda Hamilton için iyiydi. “Bugün iyi bir hisle uyandım,” dedi Cuma günü. Diyerek şöyle devam etti: “Birçok insanın dik tırmanışı hafife aldığını hissediyorum, yeni bir takımın etrafında bir takımda alışmak için yolunuzu bulmak anlamına geliyor.” Cumartesi günü başlayan zaferden sonra fahiş beklentilere ekledi: “Herhangi bir baskı hissetmiyorum. Sakin kalmalıyız ve diğerinden bir adım sonra atmalıyız” dedi.

Hamilton en azından bir gerçekçi, sözleri kanıtlıyor. Durumun şu anda Dünya Kupası unvanı hayallerine izin vermemesi, Pazar günü ana yarışın elemesini kanıtladı (sabah 7: 00'den Live RTL'de). Ferraris orada zayıfladı. Hamilton ve Leclerc beş ve altı pozisyondan yarışa girerler. Ferrari en iyi takımlar arasında sadece dördüncü. Bir Hamilton ve yaydığı büyüye rağmen, daha fazlası daha fazla değil.

RTL, Pazar günü Sanksiyalı Live'da yarışı sabah 7'den yedi kişiden biri olarak yayınlayacak Burada Grands Prix'sine genel bir bakış bulacaksınızÜcretsiz TV'de gösterilen.

Şeffaflık Notu:Yıldız RTL Almanya'nın bir parçası.

Kaynaklar: DPA, “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, “Motorsport Total.com”.