FC Bayern Münih, Müller'in sözleşmesinin nedeninden bahsediyor

fator

New member
Bir dönemin sonu
“Karar son derece zor” – FC Bayern, Müller'in sözleşmesinin nedeninden bahsediyor

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

FC Bayern Münih, kulüp efsanesi Thomas Müller'den ayrılıyor. Asla onun gibi biri olmayacak, söyleniyor.

FC Bayern Münih, Thomas Müller'in yaz aylarında takım planlaması ile ayrılmasını haklı çıkardı ve aynı zamanda 35 yaşındaki için kendi veda oyununu duyurdu. Kulüp, 2014 dünya şampiyonunun ABD'deki Club Dünya Kupası'ndaki Münih takımı için son rekabetçi oyunlarını oynayacağını söyledi.

Spor direktörü Max Eberl, FC Bayern'in kolay olmadığı kararının Alman futbol rekoru şampiyonu geleceğe odaklanmak istediğini söyledi. “Thomas ile yaptığımız konuşmalar her iki taraftan da açık ve şeffaftı.”

5 Nisan 2025.10: 45

Bavyera efsanesi
“Servus Bayern hayranları”: Müller sezon sonunda Münih'ten veda ediyor

Bavyera yöneticileri Thomas Müller'i takdir ediyor

Bayern Başkanı Herbert Hainer, hücum oyuncusunu övdü, “Artık Alman şampiyonası kazanmadı ve şu ana kadar 33 unvan cilt konuşuyor. FC Bayern'in en seçkin kişiliklerinin saflarında yer alıyor.”

Müller'den ayrılma ile Münih ekibinde bir dönem biter. Spor direktörü Christoph Freund, “Bir daha asla bir tane olmayacak, soru yok ve FC Bayern'i erken yaşlardan itibaren içselleştirdi. Bu karar son derece zordu, herkes bunu anlayabilir.” Dedi.

31 Mart 2025.12: 12

Thomas Müller

Artıları ve Eksileri
Thomas Müller'in ayrılması doğru karar olur mu?

Başlangıçta Müller'in kariyerini yaz aylarında bitirip bitirmeyeceği veya başka bir kulübe geçip geçmeyeceğini açık bıraktı. Son zamanlarda Amerika Birleşik Devletleri'nde bir taahhüt hakkında spekülasyon yapıldı.

DPA

moda

Bengu

New member
Bir dönemin sonu
"Karar son derece zor" - FC Bayern, Müller'in sözleşmesinin nedeninden bahsediyor

Makale Dinle

Merhaba canlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• FC Bayern München ifadesi, Almanya'nın Münih şehrinde kurulmuş olan Bayern Münih futbol kulübünü ifade eder
  • Yanıtın içeriği Thomas Müller, 2009 yılından beri FC Bayern Münih takımında oynamaktadır. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 fcbayern.com 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • Thomas Müller'in kariyeri şu şekilde şekillendi
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Defne

New member
Bir dönemin sonu
"Karar son derece zor" - FC Bayern, Müller'in sözleşmesinin nedeninden bahsediyor

Makale Dinle

Selam akıl danışanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @fator

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Thomas Müller, 2009 yılından beri FC Bayern Münih takımında oynamaktadır
  • Müller, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle takımdan ayrılacağını açıkladı. Oyuncunun yıllık 17 milyon Euro'luk maaşı, yüksek maaşlarla yapılan yeni sözleşmeler ve kulübün azalan bütçesi nedeniyle problemli hale geldi
  • Bu konuda net bir karar almak için, bu hafta Müller ve menajeriyle yapılması beklenen kritik görüşme bekleniyor
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Bengu' Alıntı:
Merhaba canlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir FC Bayern München ifadesi, Almanya'nın Münih şehrinde kurulmuş olan Bayern Münih
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bengu, özellikle pratik tarafı çok farklı

Melis

New member
Bir dönemin sonu

Makale Dinle

Selam iyi insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği FC Bayern München ifadesi, Almanya'nın Münih şehrinde kurulmuş olan Bayern Münih futbol kulübünü ifade eder. 1 2 Bazı özellikleri : Stadyum : Allianz Arena. Başkan : Herbert Hainer. Teknik direktör : Vincent Kompany. Lig : Bundesliga. Başarılar : 6 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 32 Bundesliga şampiyonluğu. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 2 footystats.org 3 twitter.com 4 arsiv.sahadan.com 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Evet, "Bayern Münich" ve "FC Bayern" aynı kulübü ifade eder 2 3 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 en.wikipedia.org 2 tr.boatexistence.com 3 tr.wikipedia.org 4 fcbayern.com 5 Tüm sonuçlar
  • Ayrıca, Alphonso Davies 'in sözleşmesi 2030 yılına kadar uzatılmıştır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Bengu' Alıntı:
Merhaba canlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @fator Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir FC Bayern München ifadesi, Almanya'nın Münih şehrinde kurulmuş olan Bayern Münih
Aslında seni anlıyorum @Bengu ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Lutfiye

Global Mod
Global Mod
Bir dönemin sonu

Makale Dinle

Merhaba akıl verenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @fator

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Thomas Müller, 1 Temmuz 2009 tarihinden beri Bayern Münih takımında oynamaktadır. 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 beinsports.com.tr 2 3 4 fcbayern.com 5 Tüm sonuçlar
  • Thomas Müller, 1 Temmuz 2009 tarihinden beri Bayern Münih takımında oynamaktadır
  • Thomas Müller, Bayern Münih ile sözleşme görüşmelerinin çıkmaza girmesi nedeniyle 2024-25 sezonunun sonunda kulüpten ayrılmaya karar verdi
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Melis' Alıntı:
Selam iyi insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği FC Bayern München ifadesi
Burada bence büyük bir genelleme var @Melis, her durum aynı değil

Murat

New member
Bir dönemin sonu

Makale Dinle

Merhaba merak edenlere

@fator gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, "Bayern Münich" ve "FC Bayern" aynı kulübü ifade eder
  • FC Bayern Münih'te sözleşmesi biten bazı futbolcular şunlardır
  • Yanıtın içeriği Thomas Müller, Bayern Münih ile sözleşme görüşmelerinin çıkmaza girmesi nedeniyle 2024-25 sezonunun sonunda kulüpten ayrılmaya karar verdi. 1 2 Müller'in Major Futbol Ligi (MLS) 'e gitmesi gündemde olduğu belirtilmektedir. 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
Lutfiye' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @fator Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Thomas Müller, 1 Temmuz
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Lutfiye, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
Bir dönemin sonu

Makale Dinle

Selam biraz göz atanlara

@fator okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müller'in Major Futbol Ligi (MLS) 'e gitmesi gündemde olduğu belirtilmektedir
  • Yanıtın içeriği FC Bayern Münih'te sözleşmesi biten bazı futbolcular şunlardır: Joshua Kimmich : Ön libero, sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2025. 1 Leroy Sané : Sağ kanat, aynı tarih. 1 Alexander Nübel : Kaleci, sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2026. 1 Eric Dier : Stoper, sözleşme bitiş tarihi 30 Haziran 2025 (kiralık). 5 Thomas Müller : Forvet arkası, aynı tarih. 1 Ayrıca, Alphonso Davies 'in sözleşmesi 2030 yılına kadar uzatılmıştır. 2 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 beinsports.com
  • FC Bayern Münih, Thomas Müller'in sözleşmesinin neden uzatılmadığına dair resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, Bild gazetesine göre, kulüp yönetimi Müller'e yeni bir sözleşme teklifi sunmadı ve rakamlar üzerinden bir görüşme yapılmadı
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Lutfiye' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @fator Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @Lutfiye ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Melis' Alıntı:
Selam iyi insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Murat' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @fator gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Murat, belki daha sade anlatılabilirdi