Emre Belözoğlu’ndan Volkan Demirel sözleri

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Emre Belözoğlu’ndan Volkan Demirel sözleriKarşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, “Kazanmamız gereken tek maçtı. Galibiyet için mutluyum. Oyunun yetişkin bölümünde önemli işler yaptı arkadaşlarımız. Ön bölgede 5’açınık 4, 4’açınık 3 yakalayacağımız pozisyonları iyi çalışmıştık. 3-0’dan sonra tek müddet memnun olmadığım tek bölüm var. Oyun içinden öğüt çıkarmamız gereken yerler var. 1 maç eksiğimizle ligde 2.’yiz. Avrupa’bile bile sürme ediyoruz. Mutluyuz” niteleyerek konuştu.

Rıza Çalımbay: Beni şok fail tek sonuç

“Mahmut ve Biglia’nın oynaması zor”

Hearts ve Hatayspor karşılaşmaları hakkında konuşan Emre Belözoğlu, “Hatayspor maçından önce motive olmamız gereken Hearts maçı var. Grup liderliğini perçinleyecek sayı önemli tek maç. Değerli 2-3 oyuncumuzun sakatlığı var. Öncelikle Hearts maçını düşünüyorum. Ama Volkan Demirel benim her zaman dostum, kardeşim. Onunla 1 günlük rakip olmak bile güzel olacak. Hatay’a gider gitmez iyi iş çıkardı. Takımı organize etti ve düşme hattının üzerine eski namına iyi işler yaptı. Bizim her maçımız zor. Biz 2-3 günde 1 maç oynarken rakiplerin haftada 1 oynaması onlar namına kolay” dedi. Emre Belözoğlu son olarak Hearts karşısında Biglia ve Mahmut’un oynamasının zor olduğunu ifade etti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.