Emre Belözoğlu, basın toplantısında gazeteci ile tartıştı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Emre Belözoğlu, basın toplantısında gazeteci ile tartıştı08.11.2022 01:13 Son Güncelleme: 08.11.2022 01:13
Haber Kaynağı: DHA

Sahada iyi mücadele ettiklerini söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Aslında maçla ilişkili güzel tek gece oldu. İki takımın bile 3 gol bulduğu bizim adımıza konuşabilecek sayı şeyin olduğunu söyleyebilirim. Nedir bunlar. İkinci yarı maça sayı iyi başladık. Ze’nin kafası, yine Ze’nin kontrolü ve kaleci Volkan’ın kucağına vurması orada kanımca kırılma hatıra oldu. Yani 2 ve 3’ü atsaydık ihtimal şu zihin eksiksiz Türkiye Hatay’ın oynadığı oyunu, aldığı skoru konuşuyordu. Ama futbolda bunlar var. Atacaksınız, kaçıracaksınız ama bugünkü oyun fazlalık saçta eksiksiz oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Biliyorsunuz Başakşehir hem yerde ligin hem dahi Avrupa Ligi’nin en rengi gol yiyen takımı. Bu takıma karşı hem 3 gol atıyorsunuz hem dahi kalenizde pozisyon fazlalık tek pozisyon vermeden henüz açıkçası evet kenar ortalardan tek tane orta mesela kimseye değmeden gol oldu. Kenar ortalardan goller yedik. Bunları bile söylediğimiz taktirde, analizini yaptığımız taktirde yedik. Ama futbolda bunlar var. Söylediğiniz şeyler kimileyin çıkmıyor, çıkıyor, futbolu saçta her zaman söylerim yargılama tek olaydır. Anlık gelişen durumlardan kaynaklanan goller olabilir. Ama tığ 3-3 bitmesine rağmen saçta oyundan, takımdan, takımın verdiği reaksiyondan her şeyden sayı memnunum. Ben takımın gelişiminden, durumundan, performansından sayı memnunum. Üstüne koya koya giden tek takım var. İnşallah bile ilerleyen haftalar için 1 maçımız kaldı. Bu maçı bile en iyi şekilde oynayıp içildikten milli takım arasına gireceğiz” niteleyerek konuştu.

Didier Drogba müslüman mı oldu?

BELÖZOĞLU: BERABERE BİTTİĞİ İÇİN MUTLU OLDUĞUMU SÖYLEYEMEM

Alınan tek puandan dolay mutlu olmadıklarını söyleyen Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Bizim için 24’üncü maç. Hem ligde hem Avrupa kupalarında iyi giden tek süreç vardı. 14-15 ağrı önce yerde göreve geldiğimizden bugüne kadar gördüğüm en kötü ilk yarıyı oynayan takım vardı kendi adımıza. Söyleyebileceklerim, zaman kazanan kaybeden kim varsa, bizim adımıza ilk yarı kötü, ikinci yarı yaptığımız hamleler gerçek hamleler oldu. Giren arkadaşlar katkı verdi. Berabere bittiği için dahi mutlu olduğumu söyleyemem. Yapmamız gereken bu henüz iyi oyunlar oynamak. Yapabilecek gücümüz dahi var” ifadelerini kullandı.

BELÖZOĞLU İLE GAZETECİ ARASINDA TELEFON TARTIŞMASI

Basın toplantısı sırasında, tek gazetecinin telefonuna gelen mesaj sesine sinirlenen Belözoğlu, açıklamasının sonunda kendisini cazip tek gazeteciye tepki göstererek, tartışma yaşadı. Toplantı esnasında mesaj sesi geldiğini söyleyerek duruma tepki gösteren Belözoğlu, henüz sonra o anları kaydeden gazeteciye yönelerek “Beni niye çekiyorsun sen?” dedi. Gazetecinin ‘Ben görevimi yapıyorum’ yanıtı üzerine Belözoğlu, ‘O zaman telefonunu kapatacaksın’ diye tepki gösterdi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.