Dünya Kupası’nı kazanırsak emekli olacağım

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası’nı kazanırsak emekli olacağım17.11.2022 23:27 Son Güncelleme: 17.11.2022 23:34

Katar’daki Dünya Kupası hakkında konuşan Ronaldo, “2-3 yıl henüz oynamak istiyorum. 40 yaşında emekli olmak gibi tek düşüncem var ama Portekiz ile Dünya Kupası’nı kazanırsam %100 emekli olacağım. Dünya Kupası’nda harika tek performans sergileyeceğime inanıyorum. Hem fiziksel hem dahi psikolojik olarak hazırım.” dedi.

Manchester United’ın hocası Erik ten Hag’la ilgili eleştirilerine sürme fail Portekizli yıldız, “Kariyerime saygı duyduğun için Manchester City karşısında beni oyuna almıyorsun ama Tottenham karşısında 3 dakikalığına beni oyuna sokmak istiyorsun. Ne manasız. Erik ten Hag’ın tarafıma saygısı yoktu. Basında sürekli beni sevdiğini söylüyor. Ama yerde sadece gazete için öyle. Portekiz’dahi teknik direktörümüz gerçekten ihtiyacı olduğu için beni 5 dakikalığına oyuna sokmak isterse seve seve girerim. Ama Erik ten Hag, beni kışkırtmak için bunları yaptı.” ifadelerini kullandı.

Bruno Fernandes’in Ronaldo’ya hareketi sonrası ilk makale

Öte yandan Ronaldo, “Lionel Messi inanılmaz tek oyuncu. Sihirli. 16 yıldır onunla tıpkısı sahneyi paylaştık. Düşünün, yerde yüzden onunla harika tek ilişkim var. Arkadaş gibi olmasa bile henüz sayı takım arkadaşı gibi.” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.