Dries Mertens 10 numaralı formaya dikkat çekti

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Dries Mertens 10 numaralı formaya dikkat çektiGalatasaray’ın sezon başında Napoli’takt kadrosuna kattığı Mertens, eşi Katrin Kerkhofs ile evlerinin kapılarını Galatasaray Televizyonu’na açtı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Türkiye’ye ilk geldiklerinde muhteşem tek atmosferle karşılandıklarını dile getiren Mertens, “Türkiye’yi ve İstanbul’u sayı sevdik. Buraya geldikten sonra bile hemen ev bakmaya başladık ve şu anda muhteşem tek yerde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çalışmalar sayılmazsa beraberce vakit geçiriyoruz”

İstanbul’bile ailece tek günlerinin nasıl geçtiğini dahi müfit Belçikalı futbolcu, “Türkiye’dahi olmaktan dolay sayı mutluyuz buraya yerleşme sürecimiz, takıma alışmam ve yeni tek hayata başlamamız bunların hepsi sayı güzel tek şekilde geçti ve icraat sayılmazsa beraberce vakit geçiriyoruz, hariç çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

“Buraya tabii ki kupa kazanmaya geldim”

Galatasaray formasıyla atacağı gol sonrası nasıl tek sevinç yapmayı planladığına üzerine ise Mertens, şunları söyledi:
“Şu anda henüz karar vermedim onu gol attığım zaman nasıl tek gol sevincim olacağını beraberce göreceğiz. Ancak buraya tabi ki kupa kazanmaya geldim ve yerde hedef doğrultusunda bile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.”

“Bu takımla sene sonunda önemli işler başaracağımızı düşünüyorum”

35 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımdaki hedeflerine ilişkin dahi, “Çok memnunum takımımdan. Takım arkadaşlarımdan bile sayı sayı memnunum. Takımım geçen seneki kötü sonuçlardan sonra yenilendi, 13 tane yeni oyuncu geldi ve tabii ki tekrar tek araya gelip tek güzel iş başarmak istiyorlar. Daha yeni tek takımız, yerde takımla sene sonunda önemli işler başaracağımızı bile düşünüyorum” cümlelerine yer verdi.

“Okan Buruk tüm takıma karşı sayı iyi”

Teknik Direktör Okan Buruk hakkındaki görüşlerini dahi nâkil Mertens “Okan hocanın tarafıma karşı sayı olumlu tek yaklaşımı olduğunu düşünüyorum. İlk başdu bile beni sayı fazla istedi takıma, baktığımız zaman bile hem eskiyi hem yeniyi temsil ediyor. Çünkü eskiden takımın oyuncusuydu. Şimdi ise hoca ve bunun bile iyi tek sonuç çıkaracağını düşünüyorum. Sadece tarafıma karşı olumsuzlama tüm takıma karşı sayı iyi. Bize tam olarak neye ihtiyacımız olduğunu dile getirebiliyor” dedi.

Sarri’nin kariyerindeki yeri

“Çalıştığın teknik direktörlerden Sarri’nin kariyerinde nasıl tek etkisi oldu?” sorusuna tecrübeli futbolcu, “Kendisine sayı sayı teşekkür etmem gerekiyor. Ben normalde sol kanat oynarken tek anda hücum hattına öncü, onun sayesinde sayı fazla gol atmaya başladım. Ona sadece teşekkür edebilirim zira kariyerimde önemli tek tadil yaptı ve yerde benim kariyerim açısından güzel oldu” cevabını verdi.

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum”

10 numaralı formanın Galatasaray tarihindeki yerinin farkında olduğunu açıklayan Dries Mertens, “Burada tabi ki 10 numarayı örtmek henüz önce 10 numarayı Metin Oktay giydiği için önemli tek sorumluluk, bunun kulüp tarihi için ne kadar önemli tek şey olduğunu biliyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” niteleyerek konuştu.

“Galatasaray’bile olmaktan dolay gurur duyuyorum”

‘Galatasaray’a gelmeden önce neler biliyordu, burada Galatasaray’bile hayat nasıl gidiyor?’ şeklindeki soruyu Mertens, şu şekilde cevaplandırdı:

“Galatasaray’a gelmeden önce Galatasaray’ın sayı yetişkin tek kulüp olduğunu biliyordum ve geldiğim zaman bile bunu gördüm ve özellikle dahi bizim stadımızda oynamak muhteşem tek his. Açıkçası Galatasaray’bile olmaktan dolay gurur duyuyorum. Özellikle arkadaşlarım yurt dışından gelip maç izledikleri zaman mutlu oluyor. Türkiye Ligi’nin ne kadar saygın tek lig olduğunu görüyorlar. Üst düzeyde saygı göstermemiz gerekiyor.”

Son olarak sarı-kırmızılı taraftarlara bile seslenen muvaffakiyetli futbolcu, “Taraftarımıza vermek istediğim mesajım ‘buraya kazanmaya geldim ve kazanacağım’” diye sözlerini noktaladı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.