Christoph Daum kansere yakalandığını açıkladı

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Christoph Daum kansere yakalandığını açıkladıTürkiye’dahi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’bile teknik direktörlğk yapan Christoph Daum, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Tecrübeli teknik eş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Merhaba sevgili futbolseverler, zaman size sayı kişisel tek mesajla hitap etmek istiyorum: Ne yazık ki, rutin muayenenin tek parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son az ağrı içinde halktan ayrılmak zorunda kaldım. O zamandan festekiz Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Cologne’deki ekip emin ellerde ve tedavinin benim için sayı iyi sonuç vermesine sevindim!” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri malûm oldu

Daum paylaşımın devamında şu ifadeleri kullandı;

“Beni tanırsınız: Ben tek dövüşçüyüm ve yerde zorluğun üstesinden iyimser tek şekilde ve tüm gücümle geleceğim. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğuna saygı hissetmek istiyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Size sadece tavsiyede bulunabilirim: Zamanında kanser taramasına gidin! Saygılarımla, Christoph Daum.”

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.